Gebeliğe Hazırlık Adetten 7 gün önce kan testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aralid Ranic

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
45
9
3
25
Arkadaşlar adet günüme 7 gün varken beta testi yaptırdım 0.04 çıktı adetten önce böyle çıkıp adeti geçip hamile kalan var mı

Arkadaşlar adet günüme 7 gün varken beta testi yaptırdım 0.04 çıktı adetten önce böyle çıkıp adeti geçip hamile kalan var mı
Bu değer negatif ama zaten çok erken yapmışsınız. Yani gebeyseniz bile testte çıkmaz büyük ihtimalle

Çok erken yapmışsınız kan testini.
Regliden 1-2 önce yaptirsaydiniz keşke.
0.5 altı değer negatiftir.

Yükselme olabilir mi peki
Şu an gebelik var ya da yok denemez ki. Mesela benim gebe olma ihtimalimin hiç olmadığı bir dönemde tedbir için test yapıldığında 1.20 çıkmıştı ama hamile değildim. 5 in altı negatiftir. Tabi ki bat a 1-2 gün kala yaparsanız eğer hamileyseniz yüksek çıkar. Şu an bu testi farzedin ki hiç yapmamışsınız. Çünkü şu an gebeliği öğrenmek için çok erken. Umarım yorumum sizi üzmemiştir.

Üzülmedim tabiki olur mu öyle şey çok güzel anlatmışsınız evet biraz erken yaptırdım dostinex kullanmaya başladım çoğu kişi de ilacı içerken hamile kalıyormuş ne kadar erken öğrenirsem o kadar çabuk bırakırım diye düşündüm de biraz fazla erken davrandım sanırım

Umarım testi bir daha tekrarladığınızda çok mutlu olacağınız bir değer görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…