- 16 Şubat 2021
- 45
- 9
- 3
- 25
- Konu Sahibi Aralid Ranic
Arkadaşlar adet günüme 7 gün varken beta testi yaptırdım 0.04 çıktı adetten önce böyle çıkıp adeti geçip hamile kalan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu değer negatif ama zaten çok erken yapmışsınız. Yani gebeyseniz bile testte çıkmaz büyük ihtimalleArkadaşlar adet günüme 7 gün varken beta testi yaptırdım 0.04 çıktı adetten önce böyle çıkıp adeti geçip hamile kalan var mı
Peki sonradan yükselme olabilir miÇok erken yapmışsınız kan testini.
Regliden 1-2 önce yaptirsaydiniz keşke.
0.5 altı değer negatiftir.
Yükselme olabilir mi pekiBu değer negatif ama zaten çok erken yapmışsınız. Yani gebeyseniz bile testte çıkmaz büyük ihtimalle
Eğer gebelik varsa yükselir.regliden 2 önce yaptirmalisin o sonuçta da yüksek olması gerekiyor.Peki sonradan yükselme olabilir mi
Şu an gebelik var ya da yok denemez ki. Mesela benim gebe olma ihtimalimin hiç olmadığı bir dönemde tedbir için test yapıldığında 1.20 çıkmıştı ama hamile değildim. 5 in altı negatiftir. Tabi ki bat a 1-2 gün kala yaparsanız eğer hamileyseniz yüksek çıkar. Şu an bu testi farzedin ki hiç yapmamışsınız. Çünkü şu an gebeliği öğrenmek için çok erken. Umarım yorumum sizi üzmemiştir.Yükselme olabilir mi peki
Anladım teşekkürlerEğer gebelik varsa yükselir.regliden 2 önce yaptirmalisin o sonuçta da yüksek olması gerekiyor.
Üzülmedim tabiki olur mu öyle şey çok güzel anlatmışsınız evet biraz erken yaptırdım dostinex kullanmaya başladım çoğu kişi de ilacı içerken hamile kalıyormuş ne kadar erken öğrenirsem o kadar çabuk bırakırım diye düşündüm de biraz fazla erken davrandım sanırımŞu an gebelik var ya da yok denemez ki. Mesela benim gebe olma ihtimalimin hiç olmadığı bir dönemde tedbir için test yapıldığında 1.20 çıkmıştı ama hamile değildim. 5 in altı negatiftir. Tabi ki bat a 1-2 gün kala yaparsanız eğer hamileyseniz yüksek çıkar. Şu an bu testi farzedin ki hiç yapmamışsınız. Çünkü şu an gebeliği öğrenmek için çok erken. Umarım yorumum sizi üzmemiştir.
Umarım testi bir daha tekrarladığınızda çok mutlu olacağınız bir değer görürsünüzÜzülmedim tabiki olur mu öyle şey çok güzel anlatmışsınız evet biraz erken yaptırdım dostinex kullanmaya başladım çoğu kişi de ilacı içerken hamile kalıyormuş ne kadar erken öğrenirsem o kadar çabuk bırakırım diye düşündüm de biraz fazla erken davrandım sanırım
İnşallah çok teşekkürlerUmarım testi bir daha tekrarladığınızda çok mutlu olacağınız bir değer görürsünüz
Rica ederimİnşallah çok teşekkürler
Adet oldunuz mu merak ettimArkadaşlar adet günüme 7 gün varken beta testi yaptırdım 0.04 çıktı adetten önce böyle çıkıp adeti geçip hamile kalan var mı