- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 29
- Konu Sahibi sedaadeserhan
Adetim bittikten 5-6 gün sonra başlayan ve hala bitmeyen yaklaşık 15 gündür gelen sarı beyaz akıntım sizce nedir. Yumurtlama zamanı demiştim ama hala bitmedi anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enfeksiyonlarda koku idrar yaparken acı ilişkide ağrı oluyor diye biliyorum bende hiçbiri olmuyor sadece akıntıEnfeksiyon olabilir
Enfeksiyonlarda koku idrar yaparken acı ilişkide ağrı oluyor diye biliyorum bende hiçbiri olmuyor sadece akıntı
bendede o belirtiler olmuyor ama enfeksiyon varmış. belirtiler kişiden kişiye değişiyorEnfeksiyonlarda koku idrar yaparken acı ilişkide ağrı oluyor diye biliyorum bende hiçbiri olmuyor sadece akıntı
Hadi ya sizde başka bir belirti var mı peki enfeksiyona dairbendede o belirtiler olmuyor ama enfeksiyon varmış. belirtiler kişiden kişiye değişiyor
bazen öyle ağrı girip çıktı bu saniye sürdü sadece. bazen hiç belirti olmadıHadi ya sizde başka bir belirti var mı peki enfeksiyona dair
Yoğun mu oluyordu peki acaba benim günde 2-3 peçete silmelik kadar oluyor beyaz rakı rengi gibiHer zaman koku ya da acı olması gerekmez. Bir süre üst üste tekrarlayan enfeksiyonlarım olmuştu ve 5 tanesinden 2sinde anca acı hissi oldu ve koku hiç yaşamadım
Adetlerinizde falan sorun oluyor mu peki düzenli miydi yanibazen öyle ağrı girip çıktı bu saniye sürdü sadece. bazen hiç belirti olmadı
evet sıkıntı olmadı hiç. hatta regl döneminde saniyelik sancı girmişti. regl bittikten sonra o bile olmadıAdetlerinizde falan sorun oluyor mu peki düzenli miydi yani
Korktum şimdi ya neyse zaten rahim filmi çekilicem adet olduğumda doktora belirtiyim bari bunuda artık nasıl anlaşılıyorsa enfeksiyondan olduğu baksınevet sıkıntı olmadı hiç. hatta regl döneminde saniyelik sancı girmişti. regl bittikten sonra o bile olmadı
Kötü bir benzetme olacak ama sümük gibi canım böyle yoğun hafif yani sümükten az daha sıvı gibi diyim sanaevet sıkıntı olmadı hiç. hatta regl döneminde saniyelik sancı girmişti. regl bittikten sonra o bile olmadı
evet benimde öyle akıntım oldu bu ay hatta doktoruma gittim muayene etti ve fitil verdi.Kötü bir benzetme olacak ama sümük gibi canım böyle yoğun hafif yani sümükten az daha sıvı gibi diyim sana
Gebeliğe bir engel mi bu pekievet benimde öyle akıntım oldu bu ay hatta doktoruma gittim muayene etti ve fitil verdi.
enfeksiyon yoğunluğu ile alakalı sanırım. ileri seviye rahmi kapladıysa çocuk bile düşebiliyormuş. başlangıçsa hamile kalmakta sıkıntı olmuyormuş. yani en sağlıklı bilgiyi doktorundan alırsın.Gebeliğe bir engel mi bu peki
Anladım canım sağ olasın ne bileyim adetim bittiğinde 1 hafta kupkuruydum yumurtlama dönemimde başladı işte şuan hala az az gelince bilemedimenfeksiyon yoğunluğu ile alakalı sanırım. ileri seviye rahmi kapladıysa çocuk bile düşebiliyormuş. başlangıçsa hamile kalmakta sıkıntı olmuyormuş. yani en sağlıklı bilgiyi doktorundan alırsın.
korkma tedavisi var. iyi bir doktor tedavisiyle geçer. sağlıkla kalAnladım canım sağ olasın ne bileyim adetim bittiğinde 1 hafta kupkuruydum yumurtlama dönemimde başladı işte şuan hala az az gelince bilemedim
Yoğun mu oluyordu peki acaba benim günde 2-3 peçete silmelik kadar oluyor beyaz rakı rengi gibi