- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 33
- 32
- Konu Sahibi cicekperisi12
Adetten 5 gün once beta kan testi yaptirdim. 1.20 cikti acaba hamilelik var mi adete kadar yukselir mi boyle olupta yukselen var mi sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 gün kala çıkardı canım kanda bazı arkadaşlar kaset test ile öğreniyor 5 gün kala. İstersen 2 3 gün kala kaset test yap yineAdetten 5 gün once beta kan testi yaptirdim. 1.20 cikti acaba hamilelik var mi adete kadar yukselir mi boyle olupta yukselen var mi sonra
Oyle deneyim bi yerde de 1.20 olunca 1 haftalik yeni hamilelik oluyormus oyle duydum5 gün kala çıkardı canım kanda bazı arkadaşlar kaset test ile öğreniyor 5 gün kala. İstersen 2 3 gün kala kaset test yap yine
günü geçmeden çıkmayan , adet günün de çıkan gebelikler var tabi ki, hatta 2 gün kala negatif çıkıp adet günü pozitif çıkanlar var forumda, araştırabilirsiniz, stres yapmadan bekleyin :) hayırlısı inşallahAdetten 5 gün once beta kan testi yaptirdim. 1.20 cikti acaba hamilelik var mi adete kadar yukselir mi boyle olupta yukselen var mi sonra
hayır 1.20 net bi şekilde negatif. benmde hep 1.20çıkar. buna inanmayın birde yükselecek bir değer değil 5gün kala döllenme gerçekleşmiş olur buda 5ten fazla bi değer çıkması gerekir en azOyle deneyim bi yerde de 1.20 olunca 1 haftalik yeni hamilelik oluyormus oyle duydum
Adete 5 gun kala kanda 1.20 cok ney negatiftir. Idrarda cikmazdi belki ama kanda cikarfi hamilelik olsaydi. Cok ustyne dusunce olmuyor malesefOyle deneyim bi yerde de 1.20 olunca 1 haftalik yeni hamilelik oluyormus oyle duydum
Canım böyle birşeyi ilk defa duydum 1.20 negatif bir sonuç. 5 altı negatif zaten. İdrar yapmış olsan belki pozitife döner erken denilebilir ama kan yani çıkardı diye düşünüyorum. İnşallah vardır tabi regl gecikmesini bekle bakalımOyle deneyim bi yerde de 1.20 olunca 1 haftalik yeni hamilelik oluyormus oyle duydum
Canım benim 2.30 çıkmıştı ama hamile değildim istersen adetin geçtikten 1 hafta sonra bir daha kan ver daha net belli olurAdetten 5 gün once beta kan testi yaptirdim. 1.20 cikti acaba hamilelik var mi adete kadar yukselir mi boyle olupta yukselen var mi sonra
Bi umut bekliyorumCanım böyle birşeyi ilk defa duydum 1.20 negatif bir sonuç. 5 altı negatif zaten. İdrar yapmış olsan belki pozitife döner erken denilebilir ama kan yani çıkardı diye düşünüyorum. İnşallah vardır tabi regl gecikmesini bekle bakalım
Bende oyle düşünüyorum eger adet olmazsam bi daha kan vericemCanım benim 2.30 çıkmıştı ama hamile değildim istersen adetin geçtikten 1 hafta sonra bir daha kan ver daha net belli olur
MaalesefYaptınız mı sonuç nedir acaba cicekperisi12
Reglden 2 gün önce 2.91 reglden 2 gün sonra 157 ??? İmkansız diye birşey yok burdahayır 1.20 net bi şekilde negatif. benmde hep 1.20çıkar. buna inanmayın birde yükselecek bir değer değil 5gün kala döllenme gerçekleşmiş olur buda 5ten fazla bi değer çıkması gerekir en az
o iş oyle değil. 1 haftalık hamıleyken yanı daha rahme yenı yerlesırken kana karısmadıgından hormon 0 2 gıbı min degerin cıkar. yerlesme de oyle pat dıye olmuyor suresı var 6 gun 10 gun arası. yanı bazı kısıler dollenmeden sonra 8. gun kan verse pozıtıf alırken bazısı 11. gun alır:)ama hamıle olmayan herkesn 1 2 gıbı deger cıkar zatenOyle deneyim bi yerde de 1.20 olunca 1 haftalik yeni hamilelik oluyormus oyle duydum
o nasıl bi net konusma oyle yahu :) al işte karsında canlı ornegım dollenmeden sonra 9, gun 1.20 den düşük. 10. gun pozıtif aldm bu da adete 5 kala negatıf 4 kala pozitif demek :)Adete 5 gun kala kanda 1.20 cok ney negatiftir. Idrarda cikmazdi belki ama kanda cikarfi hamilelik olsaydi. Cok ustyne dusunce olmuyor malesef
ben değer için dedim 2nin altındaki değerler vucudun sabit ürettigi hormonun değeri dedigim gibi ben gebe değilken 1.20 çıkıyo bazende 0.1 ona bakalırsa sııfırdan 1e yükselmeside bibelirti olurdu benim için ama işte zaman zaman değişkenlik gösteriyo. sizin durum mucizevi olmuş tam olarak yükselmeye başladıgı gün vermişsiniz ilk kanı bence :)) yoksa 5in altında asla yükselmez gibi bi durumdan bahsetmedimReglden 2 gün önce 2.91 reglden 2 gün sonra 157 ??? İmkansız diye birşey yok burda
Hep 0.1 çıkardı değerlerim ilk 2 üstüne çıkışında hamileliğimden emindim doktor beklememi istemişti. Kimisinin sınırı 2 oluyor 2.30 oluyor 1.20 oluyor. Bu hastneye görede değişiyo hastane sınırları da farklıben değer için dedim 2nin altındaki değerler vucudun sabit ürettigi hormonun değeri dedigim gibi ben gebe değilken 1.20 çıkıyo bazende 0.1 ona bakalırsa sııfırdan 1e yükselmeside bibelirti olurdu benim için ama işte zaman zaman değişkenlik gösteriyo. sizin durum mucizevi olmuş tam olarak yükselmeye başladıgı gün vermişsiniz ilk kanı bence :)) yoksa 5in altında asla yükselmez gibi bi durumdan bahsetmedim
Amin ınsllahÜzülmeyin Rabbim en hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin