• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten 5 gün önce kan testi

Adetten 5 gün once beta kan testi yaptirdim. 1.20 cikti acaba hamilelik var mi adete kadar yukselir mi boyle olupta yukselen var mi sonra
günü geçmeden çıkmayan , adet günün de çıkan gebelikler var tabi ki, hatta 2 gün kala negatif çıkıp adet günü pozitif çıkanlar var forumda, araştırabilirsiniz, stres yapmadan bekleyin :) hayırlısı inşallah

Oyle deneyim bi yerde de 1.20 olunca 1 haftalik yeni hamilelik oluyormus oyle duydum
Canım böyle birşeyi ilk defa duydum 1.20 negatif bir sonuç. 5 altı negatif zaten. İdrar yapmış olsan belki pozitife döner erken denilebilir ama kan yani çıkardı diye düşünüyorum. İnşallah vardır tabi regl gecikmesini bekle bakalım

hayır 1.20 net bi şekilde negatif. benmde hep 1.20çıkar. buna inanmayın birde yükselecek bir değer değil 5gün kala döllenme gerçekleşmiş olur buda 5ten fazla bi değer çıkması gerekir en az
Reglden 2 gün önce 2.91 reglden 2 gün sonra 157 ??? İmkansız diye birşey yok burda

Oyle deneyim bi yerde de 1.20 olunca 1 haftalik yeni hamilelik oluyormus oyle duydum
o iş oyle değil. 1 haftalık hamıleyken yanı daha rahme yenı yerlesırken kana karısmadıgından hormon 0 2 gıbı min degerin cıkar. yerlesme de oyle pat dıye olmuyor suresı var 6 gun 10 gun arası. yanı bazı kısıler dollenmeden sonra 8. gun kan verse pozıtıf alırken bazısı 11. gun alır:)ama hamıle olmayan herkesn 1 2 gıbı deger cıkar zaten
Adete 5 gun kala kanda 1.20 cok ney negatiftir. Idrarda cikmazdi belki ama kanda cikarfi hamilelik olsaydi. Cok ustyne dusunce olmuyor malesef
o nasıl bi net konusma oyle yahu :) al işte karsında canlı ornegım dollenmeden sonra 9, gun 1.20 den düşük. 10. gun pozıtif aldm bu da adete 5 kala negatıf 4 kala pozitif demek :)

Reglden 2 gün önce 2.91 reglden 2 gün sonra 157 ??? İmkansız diye birşey yok burda
ben değer için dedim Hoppa 2nin altındaki değerler vucudun sabit ürettigi hormonun değeri dedigim gibi ben gebe değilken 1.20 çıkıyo bazende 0.1 ona bakalırsa sııfırdan 1e yükselmeside bibelirti olurdu benim için ama işte zaman zaman değişkenlik gösteriyo. sizin durum mucizevi olmuş tam olarak yükselmeye başladıgı gün vermişsiniz ilk kanı bence :)) yoksa 5in altında asla yükselmez gibi bi durumdan bahsetmedim

ben değer için dedim Hoppa 2nin altındaki değerler vucudun sabit ürettigi hormonun değeri dedigim gibi ben gebe değilken 1.20 çıkıyo bazende 0.1 ona bakalırsa sııfırdan 1e yükselmeside bibelirti olurdu benim için ama işte zaman zaman değişkenlik gösteriyo. sizin durum mucizevi olmuş tam olarak yükselmeye başladıgı gün vermişsiniz ilk kanı bence :)) yoksa 5in altında asla yükselmez gibi bi durumdan bahsetmedim
Hep 0.1 çıkardı değerlerim ilk 2 üstüne çıkışında hamileliğimden emindim doktor beklememi istemişti. Kimisinin sınırı 2 oluyor 2.30 oluyor 1.20 oluyor. Bu hastneye görede değişiyo hastane sınırları da farklı

Back
X