- 15 Nisan 2024
- 15
- 0
- 1
- 20
- Konu Sahibi sude nazzzzzz
Kızlar adetime 4 ve 3 gün kala ilişkiye girdim içime boşalma olmadı zevk suyuyla hamile kalinirmi gebelik istemiyorum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yargılamadan soruma cevap verseniz keşke19 yaşında ne gebeliği zaten
Yargı bunun neresinde ? Zevk suyuyla hamile kaldığını iddia edenler var test yapın.Yargılamadan soruma cevap verseniz keşke
Sabır ya RabbimKızlar adetime 4 ve 3 gün kala ilişkiye girdim içime boşalma olmadı zevk suyuyla hamile kalinirmi gebelik istemiyorum?
Sen bir iki ay önce durumlarda başım dönüyor midem bulanıyor acaba gebemiyim diye paylaşım yapmıştın şimdi zevk suyu falanKızlar adetime 4 ve 3 gün kala ilişkiye girdim içime boşalma olmadı zevk suyuyla hamile kalinirmi gebelik istemiyorum?
Bi kaç kişiden adetten hemen önce gebe kaldıklarini duydum o yüzden içime bir kuşku düştü ama en guvenilir ilişki de adetten önce ki gunler diyolar kafam karıştı açıkçasıSabır ya Rabbimyumurtlama desen, yok. Boşalma desen, o da yok... Bu kadar korkuyorsanız korunun ablacım, genç yaşına yazık
Hayır bugün üye oldum daha karıştırıyosunuzSen bir iki ay önce durumlarda başım dönüyor midem bulanıyor acaba gebemiyim diye paylaşım yapmıştın şimdi zevk suyu falan![]()
Sanmıyorum amaaaHayır bugün üye oldum daha karıştırıyosunuz
Daha ne diyim yaSanmıyorum amaaa6 zzzzzz nerde olsa tanırım
Bi çılgınlık yapıp test yaparsan kafa karışıklığın ortadan kalkarBi kaç kişiden adetten hemen önce gebe kaldıklarini duydum o yüzden içime bir kuşku düştü ama en guvenilir ilişki de adetten önce ki gunler diyolar kafam karıştı açıkçası