Adetten 4 gün önce akıntısı olan var mı??

cevap verdiğin için teşekkür ederim. bekar değilim evli ve çocuksuzum :43: acaba hamilelik belirtisi olabilir mi diyerekten düşünmüştüm ama en iyisi en yakın zamanda doktoruma gideyim.

anladım canım neden olmasın belki bebiş geliyordur test yapsana günün geçtiyse bol şans inşallah bebiş vardır :) doktoru da ihmal etme ama.

anladım canım neden olmasın belki bebiş geliyordur test yapsana günün geçtiyse bol şans inşallah bebiş vardır :) doktoru da ihmal etme ama.

4 yıl oldu bebek bebek diye gezeli. o yüzden herşeyi hamileliğe bağlıyorum.günüm salı günü daha. çok sağolasın. inşallah vardır diyorum ama artık ümitsizleşiyorinsan 4 yıl geçince. neyse senin de başını ağrıttım kusura bakma.

4 yıl oldu bebek bebek diye gezeli. o yüzden herşeyi hamileliğe bağlıyorum.günüm salı günü daha. çok sağolasın. inşallah vardır diyorum ama artık ümitsizleşiyorinsan 4 yıl geçince. neyse senin de başını ağrıttım kusura bakma.

başım ağırmaz benim :) aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin inşallah bekleyişin hayırlı haberle sonuçlanır.

Arkadaşlar merhaba,benimde reglime 2 gün var fakat 10 gün önce ilişki sonrası pembe bir akıntı,2-3 gün önce de ara ara pembe akıntı,dünden beridirde siyaha yakın koyu bir akıntı ara ara geliyor.normalde benim reglim düzenlidir fakat bu ay böyle tuhaflıklar oluyor.göğsümde ve belimde (belimdeki çok fazla) ağrım var ve bugün de hafif mide bulantım var.daha bitmedi, akşamları hafif ateşim çıkıyor ve halsizim. sizce hamile olabilirmiyim? bu belirtileri yaşayıp hamile olan varmı? reglimin geçmesini bekleyemiyorum sabırsızlanıyorum:) :18:

Arkadaşlar merhaba,benimde reglime 2 gün var fakat 10 gün önce ilişki sonrası pembe bir akıntı,2-3 gün önce de ara ara pembe akıntı,dünden beridirde siyaha yakın koyu bir akıntı ara ara geliyor.normalde benim reglim düzenlidir fakat bu ay böyle tuhaflıklar oluyor.göğsümde ve belimde (belimdeki çok fazla) ağrım var ve bugün de hafif mide bulantım var.daha bitmedi, akşamları hafif ateşim çıkıyor ve halsizim. sizce hamile olabilirmiyim? bu belirtileri yaşayıp hamile olan varmı? reglimin geçmesini bekleyemiyorum sabırsızlanıyorum:) :18:

canım çok sabırsızlanıyorsan git evde idrar testi yap varsa çıkıyo zaten.. belirtilere aldanılmıyo kii

canım çok sabırsızlanıyorsan git evde idrar testi yap varsa çıkıyo zaten.. belirtilere aldanılmıyo kii

Evet aldanılmıyormus adet oldum zaten ama test yapmanında erken olacagı için doğru sonuç vermeyebileceğini biliyorum. burada bazı seyleri paylaşınca bazen kendini yanlız hissetmıyorsun.aynı durumları yasayan insanlardan bişeyler duymak istiyorsun.bilmem anlatabildimmi.yinede sagol cevabın için

Evet aldanılmıyormus adet oldum zaten ama test yapmanında erken olacagı için doğru sonuç vermeyebileceğini biliyorum. burada bazı seyleri paylaşınca bazen kendini yanlız hissetmıyorsun.aynı durumları yasayan insanlardan bişeyler duymak istiyorsun.bilmem anlatabildimmi.yinede sagol cevabın için

evet yaşayan insanlardan bir şeyler duy tabi ona kimse bir şey demiyor ama şunu da unutma her bünyenin anatomisi farklı olduğu için her şey herkeste aynı sonuç vermeyebilir o yüzden kendini kimseyle kıyaslama bence çok fazla. iki seçeneğin var zaten ya sabredip bekleyecen ya da doğru veya yanlış demeyip teste yapışan olay bu arkadaşım....

yok mantar degildi candida spede üredi diye birşey yazıyordu yanlış ta olabilir ama vajen kültürü almıştı bekarsanız bakmazlar smear testi felan yapılmıştı o zaman benimkide kokusuz ve kaşıntı yapmıyordu geçmiş olsun.

güncel bir yorum olmayacak ama okuyan herkese yardımcı olması amacı ile düzeltmek isttiyorum. candida spede dediğiniz candida spp. dir. Kendileri babaalar gibi maya tipi olup vajinal ve oral enfeksiyonlara sebep olan fırsatçı bir mantar türüdür. Bebeklerde 'pamukçuk' diye tabir edilen oral mukozadaki beyazlıkların da ta kendisiidir. yaklaşık 200 çeşiti olmakla beraber tiplendirilmez yani sınıflandırılmaz ise ''s.p.p''( yani bir cinse ait tüm türleri ifade eden bir kısaltma) uzantısı ile anılır. Bilgilendirmek istedim .

güncel bir yorum olmayacak ama okuyan herkese yardımcı olması amacı ile düzeltmek isttiyorum. candida spede dediğiniz candida spp. dir. Kendileri babaalar gibi maya tipi olup vajinal ve oral enfeksiyonlara sebep olan fırsatçı bir mantar türüdür. Bebeklerde 'pamukçuk' diye tabir edilen oral mukozadaki beyazlıkların da ta kendisiidir. yaklaşık 200 çeşiti olmakla beraber tiplendirilmez yani sınıflandırılmaz ise ''s.p.p''( yani bir cinse ait tüm türleri ifade eden bir kısaltma) uzantısı ile anılır. Bilgilendirmek istedim .

bencede güncel olmamış....ben arkadaşa faydalı olur diye yazmıştım...

Adetime 7 gün var karnım ağrıyor bacakların ağrıyor neden olabilir arkadaşlar

kızlar benim adetime 4 gün kaldı göğüslerim ve karnım acayip şekilde ağrımaya başladı bile. fakat benim hiç adetten bikaç gün önce akıntım olmazdı adetime yakın akıntım dururdu. acaba bu ne akıntısı olabilir bilen var mı????
Hamilemiymiş?

Hmmm o zaman durumu regl tarihin geldiğinde öğreneceğiz. Belki geç yumurtlamış ya da geç döllenme de olmuş olabilirsin.
benim bildiğim; yumurtlama tarihindeki akıntı kıvamı yoğun olur döllenme olduysa akıntı yoğun kıvamlı olmamakla beraber devam eder.
Yumurtlama döneindeki akıntı o dönem bitince biterse döllenme olmamıştır ve regle 4-5 gün kala tekrar başlar ki rahim yumuşasın ve regl akıntısı kolay bir şekilde dökülsün diye...
Yani bende hep böyle oldu ve böyle biliyorum ama bu süreç benim bildiğimden farklıysa senle beraber öğreneceğim buradan...
İnşallah bu ay hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlara hamile kalırız :)
Konunun üstünden seneler geçmiş ama belki görürsünüz yumurtlama sonrası akıntım azaldı benim şuan adete 5 gün var ve akıntı yok denecek kadar Az böyle olması döllenme olmadığını mi gösteriyor 😔

Back
X