Adetten 3 gun once betahcg kac olmali?

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
Ya evet biliyorum bu kisiden kisiye degisiyor tabi ama insan dusunmeden edemiyor ya.
Dun beta hcg 79,72 cikti, adetime daha 3 gun vardi bugun 2 gun kaldi. doktor normal 10 gun sonra gel dedi.
Bir de bu betahcg 2 gunde bir mi iki kat artmasi lazim yoksa her gun mu iki kat armasi lazim

Aaa öğrenmişsin hamile olduğunu, hadi hayırlı olsun şekerim..darısı başımıza

Canim hayirli ugurlu olsun bende senin gibi erken ogrenenlerdenim stres yapma bu konulara deger artti mi artacak mi sirf strese girmemek icin bn hgc falan yaptirmadim hamilelik testi yaptim 4 gun kala silik cizgiydi gunumun gecmesini bekledim bi gun gecti koyu cizgiyi gordum testte adet olmamamda onayliyordu zaten hamileligimi. 6+6 oldum iyi bi doktor falan bulup randevu ayarlayana kadar bende acele etmiyordum zaten cunki deger yukseldi mi keseyi gorecem mi kalp atisini duyacam mi hep stres 6+6 da gittim cok sukur kalp atisini da duydum doktor da hersey cok ii dedi 1 ay sonra gel dedi hayirlisiyla 10+4 te bu gun gene gidicem bakalim nasip. Kendin de soylemissin zaten kisiden kisiye degisiyo deger faln tevekkul et rabbim zaten gerisini bilir.

Canım her şeyi bu kadar çok düşününce İnan çok yıpranıyor insan ve zaman geçmiyor. Akışına bırakmak lazım biraz. Ben altı aydır hamileyim ama böyle her şeyi araştırıp öğrenmeye çalıştığım stres yaptığım için senelerdir hamileymişim gibi bir yorgunluk hissediyorum sen yol yakınken vazgeç bir problem olsa doktor söylerdi zaten

Bende adetime 5 gün varken test yapmıştım silik çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 156 çıktı değerim 2 gün sonra tekrar kan verdim 290 olmuştu. O süreçte benimde içim içimi yemişti kimyasal mıdır dış gebelik midir diye erken öğrenmenin dezavantajıda bunlar işte zaman geçmek bilmiyor. 5+5 günlükken ilk muayeneye gittim kese ve kalp atışı göründü çok şükür. Çok vesvese yapma canım doktora gitmek içinde acele etme oransal olarak bakınca sağlıklı bi gebelik olma ihtimali çok daha yüksek pozitif ol sende.

Evet en iyisi arastirmamak

Kesinlikle öyle araştırıp araştırıp %1 ihtimal olan şeyleri buluyoruz sonra düşün dur acaba öyle mi böyle mi diye oluruna bırakıp tadını çıkarmak lazım. Böyle söylüyorum ama ben ne kadar oluruna bıraktım hiç sorma :)

Canım benim adet olmam gereken gün bakıldı 81.87 çıktı. Senin değerin çok iyi bence.

Bende adetten bır hafta once 97 di iki günde bi ıkı kat artması lazım

Merhaba hanımlar son bir saattir herkesin actigi konulari yazdiklarini okudum ama icim rahat etmedi yazayim dedim öncelikle uc kez düsük yaşadığımı belirtmek isterim..
Son regli tarihi 26 eylul 10 ekim yumurtlama gunumu degerlendirdim suan adet gecikmem yok ekim 25 gosteriyor takvim cumartesi kan verdim yani dün 29.9 cıktı adetime neredeyse 5 6 gün kala bu deger iyimi benim pihtilasmam var kese gorununce igne baslancak diger kayiplarim bunun yuzunden oldu cünkü telaşlanmam bu yüzden

Gayet iyi panik yapma bat gününde tekrar kan verip yükselişi takip edebilirsin yaklaşık 6. Haftada da kese bebek görünür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…