Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bazısında yükselir bazısında düşer yani iki ihtimal var, senin için de yükselir ya da düşer demek yanlış olur doktor bile net bişey diyemez veya yükselir diyemez sana iki gün sonra tekrar kan ver diyecek, bunun cevabını en iyi zaman gösterecek dua et inşallah gönlünce olurArkadaşlar merhaba 1 sene içerisinde 2 kere kimyasal gebelik geçirdim şuan adetimden 3 gün önce beta hcg 17 çıktı sizce yükselirmi yada aranızda bu kadar düşük değer görüp yükselen varmı
İki günde bir en az iki katı yükselmesi lazımAmin teşekkür ederim. Şuan beta 17 iki gün sonra kaç olmalı mesela
Teşekkür ederim cevabınız içinİki günde bir en az iki katı yükselmesi lazım
Önemli olan betanın düşüklüğü değil sağlıklı bi şekilde artmasıdır
Rica ederimTeşekkür ederim cevabınız için
guzel artmis2 gün önce 17 çıktı şimdi tekrarladım 63 olmuş normalmi ilerliyor adet tarihim normal de yarın
Merhaba, ne zaman beta değeriniz 9 çıktı bat tan oncemi ya da ne kadar sonraydiBen 9 ile öğrendim çok şükür 10.haftamdayım bende 2 kere kimyasal yasadim ama kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim igme hap kullaniyorum gerekli tetkikleri yapin lutfen
4 gün onceydiMerhaba, ne zaman beta değeriniz 9 çıktı bat tan oncemi ya da ne kadar sonraydi
Bende beklenen adet tarihinde akşam yaptırdim 8.3 çıktı 2 gün sonra sabah yaptırdım 9.7 çıktı doktor sağlıklı gebelik gibi durmuyor dedi 4 gün sonra tekrarlamamı istedi tam 48 saat dolmasi mi gerekiyor acaba değer düşük ama yinede insan düşünüyor isteyen herkese nasip olur inşallah4 gün onceydi
Sanirim negatif gelir üzülmeyin herşey olacgina varıyor vaktinde oluyorr ve gzuel oluyirBende beklenen adet tarihinde akşam yaptırdim 8.3 çıktı 2 gün sonra sabah yaptırdım 9.7 çıktı doktor sağlıklı gebelik gibi durmuyor dedi 4 gün sonra tekrarlamamı istedi tam 48 saat dolmasi mi gerekiyor acaba değer düşük ama yinede insan düşünüyor isteyen herkese nasip olur inşallah
Evet öyle, teşekkür ederimSanirim negatif gelir üzülmeyin herşey olacgina varıyor vaktinde oluyorr ve gzuel oluyir
Merhaba benimde pihtilasmam var daha omce dusuklerim var bende hamileligimde igne kullamcam 26 eylul adet gunum 10 ekimde yumurtlama gunumu degerlerdidm adete 6 gun kala beta 29.9 cikti siz keseyi goruncemi igneye basladiniz gitsemmi acaba kadin doguma igme ve hap icinBen 9 ile öğrendim çok şükür 10.haftamdayım bende 2 kere kimyasal yasadim ama kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim igme hap kullaniyorum gerekli tetkikleri yapin lutfen