Adetten 3 gn nce test yaptm negatif

xsxeker pembe

kzımı sen koru rabbim...
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
4.610
35
37
acaba 3 gün önce yapılan test doğru olabilirmi genelde yeşil akıntı gebelik diolar benimde yeşile dönmüş sümüksü bi akıntım var acaba 3 gün önce yapılan test yanlışmıdır ayrıca 1 haftadır çok sık idrara çıkıyorum midem yanıyo ve göğüslerim ynlardan ağrıyo aaba kıslar olabilirmi

Canım o dediğin yeşil akıntının hamilelikle alakası olduğunu sanmıyorum bana daha çok iltihabi bi durum varmış gibi geliyor çünkü doktor akıntı yeşile dönerse iltihap olabilir der..Benim hamileliğin ilk zamnlarında akıntım çoğalmıştı fakat genelde renksiz yada sarımsı oluyordu akıntı.Birde söylediğin hassalık adet öncesi olan hassalıkta olabilir ama sen emin olmak için kan testi yaptır Ya da doktora görün inşallah dilediğin gibi olur..

Slm canım hamilelikte akıntının beyaz ve açık sarı olduğunu biliyorum yeşil oldugunu ılk defa duydum iltahabi bir durum olabilirr. :uhm:

bendede arada oluyor yeşil akıntı.ama çok nadir.bende sebebini bilemiyorum.sanırım iltihabi bir durum.gecen gün akrtardan civan perçemi aldım.kadındaki iltihaba ve birçok kadın hastalıklarına ii gelen bir bitkiymiş.bende hamile kalmak istiyorum:).gecen adetimde 2 gün gecikme oldu.adetimin 4.günü ise baş dönmesi ve mide bulantısı oldu.acaba ay halinin üstüne hamile kalma diye birşey var o olabilir mi kızlar:)

bendede arada oluyor yeşil akıntı.ama çok nadir.bende sebebini bilemiyorum.sanırım iltihabi bir durum.gecen gün akrtardan civan perçemi aldım.kadındaki iltihaba ve birçok kadın hastalıklarına ii gelen bir bitkiymiş.bende hamile kalmak istiyorum:).gecen adetimde 2 gün gecikme oldu.adetimin 4.günü ise baş dönmesi ve mide bulantısı oldu.acaba ay halinin üstüne hamile kalma diye birşey var o olabilir mi kızlar:)

neden olmasın inşalah hamişsindir bizede bilgi ve rtamammı canım

tamam inş:)dualaşalım...bu arada hamile kalınca bile üzerine adet görme gibi bir durum varmış.bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi?birde hemen baş dönmesi mide bulantısı olur mu ya???

X