Teşekkür ederim canımAdet dönemi öncesinde ilişki yaşadığımda bende de oluyo ara sıra, hatta gebelik istediğim için sürekli umut ediyorum hamileyim diye, birkaç güne şip beklenen adet geliyor. Ayrıca yine adet dönemine yakın yoğun akıntı olabiliyor.
Adet tarihin geçtikten birkaç gün sonra test yaparsan sonuç verir diye düşünüyorum
Gebelik testin varsa bir yap varsa çıkar yoksada gecikirse. Tekrarla testi inslalh vardirAdetim geçen ay 10 unda oldu
Dün ilişki yaşadım yani daha 1 gün var adetime yarın olmam lazım. Dün İlişkiden sonra peçeteyle silince hafif pembe leke geldi başka gelmedi
Adet oldum sandım ama henüz adet olamadım sizce regl oncesi akıntımı yoksa yerleşme kanaması mı
Not :çok akıntım var
Plansız bir şey.ama bilmiyorum adetim hala gelmediTest yap canım şüpheli duruyor, umarım plansız bir şey değildir
Yarın adet olmam lazım gecikirse bakacağım canımAdet dönemi öncesinde ilişki yaşadığımda bende de oluyo ara sıra, hatta gebelik istediğim için sürekli umut ediyorum hamileyim diye, birkaç güne şip beklenen adet geliyor. Ayrıca yine adet dönemine yakın yoğun akıntı olabiliyor.
Adet tarihin geçtikten birkaç gün sonra test yaparsan sonuç verir diye düşünüyorub
Yerleşme kanaması genelde adete birkaç gün kala ya da birkaç gün gecikince oluyor o yüzden bana öyle geldi şahsen. Akıntı hamilelikte artıyor ama adet gecikmeden önce akıntıdan gebelik tahmini yapacak kadar artmıyor. Hadi bakalım hayırlısıPlansız bir şey.ama bilmiyorum adetim hala gelmedi
Yani evet ama ilişkiye girdikten sonra peçeteye silince geldi leke şeklinde hafif pembe o kadar sonrada gelmediYerleşme kanaması genelde adete birkaç gün kala ya da birkaç gün gecikince oluyor o yüzden bana öyle geldi şahsen. Akıntı hamilelikte artıyor ama adet gecikmeden önce akıntıdan gebelik tahmini yapacak kadar artmıyor. Hadi bakalım hayırlısı
Bekleyelim bakalım illa yerleşme kanaması olmuş diyemeyizadet tarihin yaklaştığı için olabilir zorladıysan o da yapar.Yani evet ama ilişkiye girdikten sonra peçeteye silince geldi leke şeklinde hafif pembe o kadar sonrada gelmedi
Olabilir canım haberdar edeceğimBekleyelim bakalım illa yerleşme kanaması olmuş diyemeyizadet tarihin yaklaştığı için olabilir zorladıysan o da yapar.
Sonuç nedir canimOlabilir canım haberdar edeceğim
Adet oldum canım bitti hattaOlabilir canım haberdar edeceğim