• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten 16 gün sonra kahverengi kan ve kasik ağrısı

yagmurgizemcim

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2023
265
46
18
20
Merhaba ablalarım ben 20 yaşındayim bekarim iki yıl önce prolaktin hormonunun yüksek olduğunu öğrendim sonrasında düştü tabiki ama bu ay adetimden 16 gün sonra kan geldi çok az şekilde sonrasında ise kahverengiye döndü rendi 5 gün falan kahverengi geldi kan gelmeden önce belim ve kasıklarım çok ağrıyordu 4.01.2025 de adet oldum 7-8 gün sürdü ve bitti bu kanama kahverengi leke gibi de olsa ben normal adet günümde tekrsr adet olurmuyum acaba. Normalde adet döngüm düzenlidir

normal adet gününde tekrar adet olursun canım, ve bu tarz ara kanamalar sürekli olmadığı sürece normal bir durum olarak kabul edilir, yumurtlama gününde bu tarz kahverengi akıntılar görülebilir, ama eğer bir kaç kez daha buna benzer durum olursa doktora başvur, şuanlık endişe etmene gerek yok

normal adet gününde tekrar adet olursun canım, ve bu tarz ara kanamalar sürekli olmadığı sürece normal bir durum olarak kabul edilir, yumurtlama gününde bu tarz kahverengi akıntılar görülebilir, ama eğer bir kaç kez daha buna benzer durum olursa doktora başvur, şuanlık endişe etmene gerek yok
Teşekkür ederim ablacım prolaktin hormonumun yükseldiğini söyledikleri zaman doktorlar ilerde sıkıntı olacağını da söylemişti ondan dolayı korkmuştum şimdi göğüslerim falan yanıyor aynı o zamanki belirtiler ama yumurtlamadan dolayı sanırım

Back