• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetten 15 gün sonra kanamam oldu böyle birşey yasayan oldu mu? yardım edın lutfen!.

oncelıkle gecmıs olsun bende aynı durumu yasadıgım ıcın senı anlıyorum inş yerlesme kanamasıdır ama hastaneye gıt bence adetın gectıgını beklemeden 3-4 gun once hastaneye gıt bende gıttım ama sanırım o kanamam adet duzensızlıgımden dolayı adettı sımdı adet olmayı beklıyorum oylece :31:

teşekkürler cnm . sanada gecmiş olsun..acıle gıtmıştım o gunun akşamı .. baktılar bırşey yok dedıler . kıstten olabılır dedıler . bunca yıldır ılk defa böyle bırşey yaşadığım ıcın bıraz telaş yapmıştım ..adet duzensızlıgı bendede var . ama bu şekıldde olmamıştı hiç. sureklı gıttıgm doktorda tarlusal vermıstı adetın 3. gunu gel dıye . ayın 10 unda bitecek .. bekleyecegım . ınş adetım gelmez .. sen hastaneye gıtmışmıydın cnm?

teşekkürler cnm . sanada gecmiş olsun..acıle gıtmıştım o gunun akşamı .. baktılar bırşey yok dedıler . kıstten olabılır dedıler . bunca yıldır ılk defa böyle bırşey yaşadığım ıcın bıraz telaş yapmıştım ..adet duzensızlıgı bendede var . ama bu şekıldde olmamıştı hiç. sureklı gıttıgm doktorda tarlusal vermıstı adetın 3. gunu gel dıye . ayın 10 unda bitecek .. bekleyecegım . ınş adetım gelmez .. sen hastaneye gıtmışmıydın cnm?

pardon gıttım demişsın zaten . sana ne dedıler .tahlıl falan yaptılar mı pekı ?

aynı şey benim de başıma geldi .
3 hafta önce adet olmuştum
bugun yıne olmusum ama adet kanaması mı değil mi tam anlayamadım :(((
cocuklugumdan beri ağrısız hastenesız bir regl gunumu bılmem
son 2 aydır gelen kanamalarda sadece karnımda bır agrı oluyor dayanabılecek ölcude o da
ben de cok panik oldum , özel hastanelerde en erken ocak ayına alabıldım randevu nasıl dayanıcam bılmem

Benden tawsye dr git canım benm5.dusugum adetim btli 10gun olmştu kanamam geldi meger hamilymşm ama maalesef beta duşmş ve bir yıkım daha yasadım

Back