- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 198
- 29
- Konu Sahibi Zeytinlerimm
-
Merhaba kızlar ben 1 yıllık evlıyım ve bebişimiz olsun istıyorum.. Yaklaşık ıkı ay adet gecıkmesı yasadım ve 15 gun once adet oldum.. Ve dun aksama dogru belim falan agrımaya basladı bende üşüttüm sandım neyse wc ye gıttım gunluk pedımde sıyah kan gordum ve korktum ve bugunde kırmızaya donuk kanamam var sizce sebebı nedır boyle birşey yasayan oldu mu? Kafam cok karısık :44:
kanama normal adet kanaması gibi mi devamlı mı yoksa damla şeklinde azar azar mı ve devam ediyo mu
az cnm adet gibi degil
canım bende bebek denediğim ay senin gibi oldum 13. gün kanamam başladı sonrada o ay hiç durmadı geçmezse benim açtığım konuları oku bir sürü şey yazdım onunla ilgili
canım valla daha belli değil 5 gün sonra belli olucak ama bir arkadaş burdan o marka internette sahtekarlıkla suçlandı falan yazmış inşallah kötü gelmez bana şimdilik iyi gidiyorum buradan yazarım hamilemiyim değilmiyim diye
inş cnm inş hayırlısıCanım bi doktora görün istersen hamile olabilirsininş öyledir
ben bugün adet oldum ama benim sorunum hem düzensizlik hemde rahim zarı inceliği idi düzensizlik bu ay düzeldi şimdi nar suyuna başladım rahmi kalınlaştırıyormuş bakalım ne olucak
arkadaşım merhabalar. benimde adetimden 5 gün sonra regl olur gibi kan gelmeye başladı. daha dün oldu. bende konu açtım am cvp alamadım. neden olduğunu merak ediyorum. hiç olan birşey değildi. bugün doktora randevu aldım bakalım görücez nedenmiş..
.........................canım yazdıklarına göre yerleşme kanaması gibi inş öyledir hadi bakalım hayırlısı:44:
canım yazdıklarına göre yerleşme kanaması gibi inş öyledir hadi bakalım hayırlısı:44:
arkadaşım merhabalar. benimde adetimden 5 gün sonra regl olur gibi kan gelmeye başladı. daha dün oldu. bende konu açtım am cvp alamadım. neden olduğunu merak ediyorum. hiç olan birşey değildi. bugün doktora randevu aldım bakalım görücez nedenmiş..
mrb . aynı durumu dun yaşadım bende . 1 hafta once adetım bıttı . dun öğlen az bı pembemsı kan gelmış şaşırdım ,, hiç olmazdı ..sonra akşama doğru rengı koyulaştı . bugünde deva ettı oglene kadar,, suan azaldı . bende bunun sebebını merak edıyorum .. doktora gıttıysen gerı donebılırmıısn merak ettım , bnde iş yoğunluğundan dolayı dıger hafta gıdebılecegım hastaneye ...cevabını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?