Adetten 12 gün sonra kanama ?

karanfilla

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2021
467
-439
Merhaba arkadaşlar 12 gün önce adet oldum 4 gün sürdü bitti dün eşimle ilişkiyle girdik hamile kalmak istiyorum gecesine hafif kanama geldi bugünde devam ediyor ovulasyon testi bu şekilde çıktı kanama da tuhaf az geliyor ama adet gibi sancılı da ilk defa böyle bişey yaşıyorum sizin bi fikriniz var mı 😞

Eklentiler

• E4FC4EFA-E81C-4D60-A627-E3D70A44A40C.png
    E4FC4EFA-E81C-4D60-A627-E3D70A44A40C.png
    501,4 KB · Görüntüleme: 933
Merhaba arkadaşlar 12 gün önce adet oldum 4 gün sürdü bitti dün eşimle ilişkiyle girdik hamile kalmak istiyorum gecesine hafif kanama geldi bugünde devam ediyor ovulasyon testi bu şekilde çıktı kanama da tuhaf az geliyor ama adet gibi sancılı da ilk defa böyle bişey yaşıyorum sizin bi fikriniz var mı 😞
yumurtlama zamanı bazen kanamalar olabliyormuş benimde ilk kez 3 ay önce geldi dahada olmadı gebeliğe engel değilmiş her ay yaşayanlar var adet ağrılarıda yumurta çatladığında oluyor bu testlerde bazen hatalı olabiliyor

yumurtlama zamanı bazen kanamalar olabliyormuş benimde ilk kez 3 ay önce geldi dahada olmadı gebeliğe engel değilmiş her ay yaşayanlar var adet ağrılarıda yumurta çatladığında oluyor bu testlerde bazen hatalı olabiliyor
Teşekkür ederim Ben de öyle umuyorum korkuyorum da bi sıkıntı olabilir mi diye 😒

Ara kanama sıkıntılı bi durum mu bilemedim
enfeksiyon ya da başka bir şey olabilir eğer ara kanama ise. ama yumurtlama kanaması da olabilir, her ne kadar ovulasyon testlerinden hiç bir şey anlamasam da

Kızlar bugün doktora geldim muayene oldum rahim ağzında yumurtalıkta sıkıntı yok dedi sadece miyom gibi bişey gördü kan testi yapıldı yarın çıkıcak sonuç Araştırma hastenesine gitti ordan çıkıcak sonuç?daha önde böyle bişey yaşadınız mı?Kanama hala devam ediyor

Benimde sizin gibi oldu ama iliski yok bnde. Normalde haziran sonunda hastalancaktim ilac verecekti doktor ama böyle olunca şaşırdım.kaldim acaba normal günde hastalanacak miyim

Kızlar ben de soğan suyu kullandım geçen ay.dun leke geldi bugün kanamam var ağrı ile henüz reglimin 14.günü. acaba acile mi gitsem bilemedim

X