Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta gününde de kanma olyorKizlar adetim bile on gün oldu ve altı günlük bı doğum kontrol hapı kullanıp bıraktım bırakalı dört gün oluyor takvime göre yarın yumurtlama dönemi gorunuyo ama benim bugün kanamam oldu sizde böyle bir olay yaşayan bar mı
NormalBende daha önce hiç olmamıştı normal midir ne âdet kanaması kadar çok ne de damla damla
Evlimisin nie doğum kontrol hapı kullsnyonİnslh öyledir korktum bende neden böyle birşey oldu diye
Ozamn o kisten dolayı da kanma olabilirEvet evlgiim kist olduğunu söyledi doktor onun için verdi ama 6gun kullandım sonra birkatm
Atedim bitmişti benim Ayten on gün sonra yani bugün kanama olduDoğum kontrol hapını bırakınca zaten adet olmasi gerekmiyor mu?
6gun kullandım doğum kontrol hapını yine de olur mu dört gündür icmiyorumDoğum kontrol hapını bırakınca kanama olabiliyor bir kere bende kullandım bıraktım kısa bir süre ayda 2 kere regl olmuştum biraz düzeni bozuyor sanırım ama öyle değilsede yumurtlama döneminde de kanama olabiliyor
Tamamda 6 gün icmis bırakmissinz bırakınca bir hafta içinde adet olur. Normalde adet günü başlanıyordu sanırım 21 gün içip hap bitince sonra adet olur. Siz hapı neden 6 gun içip bıraktınız böyle yarim bırakıncada ilerki döngülerde de sasma oluyor.Atedim bitmişti benim Ayten on gün sonra yani bugün kanama oldu
Çok ağır geldi kist için vermisti doktor ama yan etkileri çok fazlaydıTamamda 6 gün icmis bırakmissinz bırakınca bir hafta içinde adet olur. Normalde adet günü başlanıyordu sanırım 21 gün içip hap bitince sonra adet olur. Siz hapı neden 6 gun içip bıraktınız böyle yarim bırakıncada ilerki döngülerde de sasma oluyor.
Yani olmasi tabi ki suanda adet olmuşsunuz.6gun kullandım doğum kontrol hapını yine de olur mu dört gündür icmiyorum
Adetliyken başlamıştım ama tekrar mi adet oldumYani olmasi tabi ki suanda adet olmuşsunuz.
Çok ağır geldi kist için vermisti doktor ama yan etkileri çok fazlayd
Büyük ihtimalle böyle oldu.dogum kontrol hapi bir nevi adet düzenleyinci icip hap bitince bırakınca adet olmaniz lazim.Adetliyken başlamıştım ama tekrar mi adet oldum
Anladım sanırım tekrar âdet oldum ama garip olan çok fazla bı kanama yok suanlikBüyük ihtimalle böyle oldu.dogum kontrol hapi bir nevi adet düzenleyinci icip hap bitince bırakınca adet olmaniz lazim