ADETTEN 10GUN sonra gelen kanama

Kubra-

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2024
44
3
27
Kizlar adetim bile on gün oldu ve altı günlük bı doğum kontrol hapı kullanıp bıraktım bırakalı dört gün oluyor takvime göre yarın yumurtlama dönemi gorunuyo ama benim bugün kanamam oldu sizde böyle bir olay yaşayan bar mı

Kizlar adetim bile on gün oldu ve altı günlük bı doğum kontrol hapı kullanıp bıraktım bırakalı dört gün oluyor takvime göre yarın yumurtlama dönemi gorunuyo ama benim bugün kanamam oldu sizde böyle bir olay yaşayan bar mı
Yumurta gününde de kanma olyor

Doğum kontrol hapını bırakınca zaten adet olmasi gerekmiyor mu?

Doğum kontrol hapını bırakınca kanama olabiliyor bir kere bende kullandım bıraktım kısa bir süre ayda 2 kere regl olmuştum biraz düzeni bozuyor sanırım ama öyle değilsede yumurtlama döneminde de kanama olabiliyor

Doğum kontrol hapını bırakınca kanama olabiliyor bir kere bende kullandım bıraktım kısa bir süre ayda 2 kere regl olmuştum biraz düzeni bozuyor sanırım ama öyle değilsede yumurtlama döneminde de kanama olabiliyor
6gun kullandım doğum kontrol hapını yine de olur mu dört gündür icmiyorum

Atedim bitmişti benim Ayten on gün sonra yani bugün kanama oldu
Tamamda 6 gün icmis bırakmissinz bırakınca bir hafta içinde adet olur. Normalde adet günü başlanıyordu sanırım 21 gün içip hap bitince sonra adet olur. Siz hapı neden 6 gun içip bıraktınız böyle yarim bırakıncada ilerki döngülerde de sasma oluyor.

Tamamda 6 gün icmis bırakmissinz bırakınca bir hafta içinde adet olur. Normalde adet günü başlanıyordu sanırım 21 gün içip hap bitince sonra adet olur. Siz hapı neden 6 gun içip bıraktınız böyle yarim bırakıncada ilerki döngülerde de sasma oluyor.
Çok ağır geldi kist için vermisti doktor ama yan etkileri çok fazlaydı

Çok ağır geldi kist için vermisti doktor ama yan etkileri çok fazlayd

Adetliyken başlamıştım ama tekrar mi adet oldum
Büyük ihtimalle böyle oldu.dogum kontrol hapi bir nevi adet düzenleyinci icip hap bitince bırakınca adet olmaniz lazim.
Bende bekarken kullanmıştım ve ağır geldiği icin yarida bıraktım birkaç ayda anca kendime gelmiştim

X