• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten 10 gün Önce Kan testi Negatif çıktı

Liyaa2101

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
127
40
13
26
27 günlük evliyim adetime 3 gün var ve belirtilerin adet belirtisi değil aşırı halsizlik sırt ağrım var ve hiç uyanmak istemiyorum gögüslerim çok acıyor 10 gün önce midemden dolayı hastaneye gittim doktor kan testi istedi sonuç negatifti sizce sonuç değişebilir mi ve 10 gün öncesi kan testine güvenilirmi ?

Evliliğin ilk aylarında bu tarz şeyler olabiliyor ama ağrılar sızılar şişkinlikler filan.. Vücut değişiyor hormonlar değişiyor bunların da etkileri oluyor tabi. Hamile olsanız 10 gün önce kanda çıkabilirdi siz yine de gününüz geçerse test yapın bekleyin inşallah istediğiniz gibi sonuç alırsınız ☺️

Bende günümden 10 gün önce kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı. Günüm geçince pozitif çıktı. En doğru sonuç için gününün geçmesini bekle.

27 günlük evliyim adetime 3 gün var ve belirtilerin adet belirtisi değil aşırı halsizlik sırt ağrım var ve hiç uyanmak istemiyorum gögüslerim çok acıyor 10 gün önce midemden dolayı hastaneye gittim doktor kan testi istedi sonuç negatifti sizce sonuç değişebilir mi ve 10 gün öncesi kan testine güvenilirmi ?
Bende 9 gün öncesinden yaptımidrar sonuç negatif sende sonuç nedir merak ettim

Bende 9 gün öncesinden yaptım idrar testi sonuc pozitif ama sonra tekrar yaptım tek çizgi anlam veremedim sonra kan testi yaptım sonuç negatif sende sonuç nedir merak ettim bir daha test yaptinmi bu durumda olupda hamile kalan varmi

Bende 9 gün öncesinden yaptım idrar testi sonuc pozitif ama sonra tekrar yaptım tek çizgi anlam veremedim sonra kan testi yaptım sonuç negatif sende sonuç nedir merak ettim bir daha test yaptinmi bu durumda olupda hamile kalan varmi

Evlilikte ilk aylar bir düzensizlik olması normal ayrıca Türkiye'yi bırakın dünya da yok adete 10 gün kala gebelik tespiti

9 gün kala kanda çıkmaz bence arkadaşlar erken yumurtlama olmadıysa ... zaten Rahime yerleşmesi bir haftayı buluyor ve hcg rahmime yerleştikten sonra salgılanmaya başlıyor bendim doktorum adete 1 hafta kala kanda baktırırdı hep

Back