blackbird87 Nirvana Kayıtlı Üye 15 Şubat 2009 3.933 1.884 24 Haziran 2018 Konu Sahibi Starstyle #21 Starstyle .!.: Tekrar merhaba galiba ben bu durumun sebebini öğrendim bende endometriozis varmış böyle şikayetleri olanlar için yazmak istedim Genişletmek için tıkla... gecen ay kullandigim klomen kiste cevirdi yumurtami benimde suan kahve lekem oluyor peceteye sildiginde peki yumurta kistide leke yaparmi
Starstyle .!.: Tekrar merhaba galiba ben bu durumun sebebini öğrendim bende endometriozis varmış böyle şikayetleri olanlar için yazmak istedim Genişletmek için tıkla... gecen ay kullandigim klomen kiste cevirdi yumurtami benimde suan kahve lekem oluyor peceteye sildiginde peki yumurta kistide leke yaparmi
S Starstyle Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2017 336 135 44 25 Haziran 2018 Konu Sahibi Starstyle #22 blackbird87 .!.: gecen ay kullandigim klomen kiste cevirdi yumurtami benimde suan kahve lekem oluyor peceteye sildiginde peki yumurta kistide leke yaparmi Genişletmek için tıkla... Canım olabilir inan ki bilmiyorum
blackbird87 .!.: gecen ay kullandigim klomen kiste cevirdi yumurtami benimde suan kahve lekem oluyor peceteye sildiginde peki yumurta kistide leke yaparmi Genişletmek için tıkla... Canım olabilir inan ki bilmiyorum
Huysuzd Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2016 1.969 3.903 25 Haziran 2018 Konu Sahibi Starstyle #23 Starstyle .!.: Tekrar merhaba galiba ben bu durumun sebebini öğrendim bende endometriozis varmış böyle şikayetleri olanlar için yazmak istedim Genişletmek için tıkla... Merhaba nasıl teşhis edildi endometriozis olduğu acaba?
Starstyle .!.: Tekrar merhaba galiba ben bu durumun sebebini öğrendim bende endometriozis varmış böyle şikayetleri olanlar için yazmak istedim Genişletmek için tıkla... Merhaba nasıl teşhis edildi endometriozis olduğu acaba?
S Starstyle Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2017 336 135 44 28 Haziran 2018 Konu Sahibi Starstyle #24 Ameliyat esnasında görmüş doktor