Adetten 1 hafta sonra tek seferlik ilişki

Reglin 28 günde bir ve 6 gün oluyo reglin 12 günü gecesi yani 13 günü iliski oldu tek seferlik ve korunmasız üst tarafta ben vardım ama bilgilendirir misiniz ne olur
Ben tam olarak böyle hamile kaldım canım hamile kalmış olabilirsin yani adetin 2 gün geciksin test yap çıkar o zamann

Ben tam olarak böyle hamile kaldım canım hamile kalmış olabilirsin yani adetin 2 gün geciksin test yap çıkar o zamann
Sizin nasıl olmuştu bı umitlendirdiniz beni inşallah regl olmadan önce dua ederek yattım bu ay hamile kaliyim diye rüyamda kız bebek gördüm emziriyodum ama bı göğsümden süt gelmedi

Sizin nasıl olmuştu bı umitlendirdiniz beni inşallah regl olmadan önce dua ederek yattım bu ay hamile kaliyim diye rüyamda kız bebek gördüm emziriyodum ama bı göğsümden süt gelmedi
Canım benim döngüm 28 gün hep öyle adet oluyorum döngümün 11. Günü ile 13. Günü ilişki oldu sizin gibi üstte olan bendim. Sonra bi kaç gün sonra biz yola çıktık arabayla izmirden mardine o sırada tabi komple evi temizledim dip köşe bavul hazırladım falan orda da gezdik falan döndüğümde adet olmam gerekiyordu ama olmadım ama ben hiç ihtimal vermedim hamile olabilirim diye hani yol gittik o kadar çok hareketliydim gecikmenin 3. Günü bi test yapayım dedim ama kesin negatif çıkacak diye o kafadaydım hatta marketten bi gün öncesi gidip ped bile aldım 😂 çünkü hiç bir belirtim yoktu adet olacakmış gibi dışında tabi dediğim gibi gecikmenin 3. Günü test yaptım sabah ilk idrarla ve anında çift koyu kırmızı çizgi gördüm hiç beklemeden bile şimdi de 10+2 yiz teyzesi 🥺 inşallah sende hamilesindir canım kafaya takmayınca oluyormuş gerçekten biz ilk defa denemiştik çok şükür de oldu

X