Adetten 1 hafta sonra tek seferlik ilişki

nazzzzxxxx

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2024
101
10
19
Reglin 28 günde bir ve 6 gün oluyo reglin 12 günü gecesi yani 13 günü iliski oldu tek seferlik ve korunmasız üst tarafta ben vardım ama bilgilendirir misiniz ne olur

Valla korunmasız her ilişkide gebelik riski mevcut, hele 12 13. Gün genellikle yumurtlama günleri oluyor. Sizde durum farklı olabilir ama bekleyip göreceksiniz altı üstü çok bir şey fark etmiyor. Bunun dışında evli insanlar bile eşlerinden cinsel yolla bulaşan hastalık kapabılıyor, size sonrası için tavsiyem korunmasız ilişki yasamamanız.

Valla korunmasız her ilişkide gebelik riski mevcut, hele 12 13. Gün genellikle yumurtlama günleri oluyor. Sizde durum farklı olabilir ama bekleyip göreceksiniz altı üstü çok bir şey fark etmiyor. Bunun dışında evli insanlar bile eşlerinden cinsel yolla bulaşan hastalık kapabılıyor, size sonrası için tavsiyem korunmasız ilişki yasamamanız.
Bebek iatiyorum evliyim yani sperm 3 gün kaliyo canlı ben 12 günün geçişi yani 13 gün sayılıyor diye tahmin ediyorum ve bugün en yüksek gün yumurtlamada öyle gosteriyo uygulama

Tam yumurtlama dönemi ihtimal yüksek ilk defa mı deniyorsunuz yâda istemiyor musunuz anlamadım

X