- 26 Mart 2024
- 101
- 10
- 19
- Konu Sahibi nazzzzxxxx
Reglin 28 günde bir ve 6 gün oluyo reglin 12 günü gecesi yani 13 günü iliski oldu tek seferlik ve korunmasız üst tarafta ben vardım ama bilgilendirir misiniz ne olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek iatiyorum evliyim yani sperm 3 gün kaliyo canlı ben 12 günün geçişi yani 13 gün sayılıyor diye tahmin ediyorum ve bugün en yüksek gün yumurtlamada öyle gosteriyo uygulamaValla korunmasız her ilişkide gebelik riski mevcut, hele 12 13. Gün genellikle yumurtlama günleri oluyor. Sizde durum farklı olabilir ama bekleyip göreceksiniz altı üstü çok bir şey fark etmiyor. Bunun dışında evli insanlar bile eşlerinden cinsel yolla bulaşan hastalık kapabılıyor, size sonrası için tavsiyem korunmasız ilişki yasamamanız.
Eee sizi tutan ne evliyseniz bugunde yapin bacimBebek iatiyorum evliyim yani sperm 3 gün kaliyo canlı ben 12 günün geçişi yani 13 gün sayılıyor diye tahmin ediyorum ve bugün en yüksek gün yumurtlamada öyle gosteriyo uygulama
Eşim çalıştığı için yokEee sizi tutan ne evliyseniz bugunde yapin bacim
Anladim 12-15 günler hep ovulasyon günleri allah nasip ederse hamile kalirsin cünkü seninde dedigin gibi spermler iceride 3-4 gün yasiyor ve yumurtayi dölleyebilirEşim çalıştığı için yok
Gebelik.Reglin 28 günde bir ve 6 gün oluyo reglin 12 günü gecesi yani 13 günü iliski oldu tek seferlik ve korunmasız üst tarafta ben vardım ama bilgilendirir misiniz ne olur
O zaman ovulasyon testleri var onlar daha çok yardımcı olacaktırBebek iatiyorum evliyim yani sperm 3 gün kaliyo canlı ben 12 günün geçişi yani 13 gün sayılıyor diye tahmin ediyorum ve bugün en yüksek gün yumurtlamada öyle gosteriyo uygulama
Ya ben bu ilişkide kantoron yağı sürmüştüm bı zararı olur muAnladim 12-15 günler hep ovulasyon günleri allah nasip ederse hamile kalirsin cünkü seninde dedigin gibi spermler iceride 3-4 gün yasiyor ve yumurtayi dölleyebilir
Pek iyi degil diyorlarYa ben bu ilişkide kantoron yağı sürmüştüm bı zararı olur mu
Gerçekten mi ya içime bı kötü his dusttu bı zararı olmuş müdür sperm falan öldürmek gibiPek iyi degil diyorlar
Gerçekten mi ya içime bı kötü his dusttu bı zararı olmuş müdür sperm falan öldürmek gibi
Cok sürmediniz heralde kimyasal maddeler spermi öldürüyomus bende internette okudumGerçekten mi ya içime bı kötü his dusttu bı zararı olmuş müdür sperm falan öldürmek gibi
Çok istiyorumTam yumurtlama dönemi ihtimal yüksek ilk defa mı deniyorsunuz yâda istemiyor musunuz anlamadım
Ama kantoron kimyasal değil ki bitkisel olmuyo muCok sürmediniz heralde kimyasal maddeler spermi öldürüyomus bende internette okudum
Ay bilmiyorum ciddenn cok sürmediyseniz bisez olmaz heraldeAma kantoron kimyasal değil ki bitkisel olmuyo mu
Çok işe yaramıştı aslında ama bı içime kuşku düştüAy bilmiyorum ciddenn cok sürmediyseniz bisez olmaz heralde
Yani ben onu bitkisel diye bildiğim için sürmüştümAy bilmiyorum ciddenn cok sürmediyseniz bisez olmaz heralde
Ben anlamadım neden kantaron sürdünüz ve nereye sürdünüz? Vajinanıza mı?Yani ben onu bitkisel diye bildiğim için sürmüştüm
Yani vajinal enfeksiyonda falan kullanılır yaziyo internetteAy bilmiyorum ciddenn cok sürmediyseniz bisez olmaz heralde