Merhaba kızlar cok doktor değiştirdim ama hala tedavi olamadım. Kasım 2017 den beri adet bitiminden 1 hafta sonra ara kanama yasıyorum başlarda kahverengi sümüksü bi yapıya sahip sonralarda kırmızı kanama oluyo ama asla adet kanaması kadar yoğun olmuyor ama 1 hafta sürüyor. Adetim düzenli. İlk gittiğim doktor özeldi senin rahim ağzında yaran var dedi dondurma işlemi uyguladı ilaçlarımı falan kullandım derken dondurduktan Sonra ara kanamalarım devam etti gittiğimde baktı sende kist var dedi o çatlama yapmıştır ondandır diğer ay gel hormon testi yapalım dedi diğer gittim ve diğer ay da kanama oldu bu sefer hormon testimin sonucunda sadece prolaktin 33 çıktı ama kadın tekrar baktıgında bu sefer dediki kistn erimiş ama sende polip var o kanama yapıyor ameliyat yapmamız lazım dedi. Acaba sırf ameliyattan para almak icin mi yapıyor her gittiğimde başka bir şeyim olduğunu öğreniyorum güvenim kalmadı devlette gittiğim doktorlarda bişeyin yok diyip yollamıştı ne yapacağımı bilmiyorum piskolojim alt üst oldu sizde yasadınız mı böyle bişey neyden kaynaklanıyor olabilir?