• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten 1 hafta önce gebelik belli olur mu

1nbahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2021
1.893
1.169
83
Bu ay çok umutluyum beklemek çok zor. Adet günüme 11 gün varken kan testi yaptırdım negatif çıktı şimdi 7 gün var. Olmuşsa belli olur mu artık. Bir hafta önce pozitif sonuc alan oldu mu hiç acaba? Bir takım belirtiler var gibi geliyor kasiklarim ağrıyor arada bıçak saplanır gibi sancı girip çıkıyor. Akintim normalde sadece yumurtlama günü olurdu hala akintim devam ediyor. Çok sabırsızım

Bu ay çok umutluyum beklemek çok zor. Adet günüme 11 gün varken kan testi yaptırdım negatif çıktı şimdi 7 gün var. Olmuşsa belli olur mu artık. Bir hafta önce pozitif sonuc alan oldu mu hiç acaba? Bir takım belirtiler var gibi geliyor kasiklarim ağrıyor arada bıçak saplanır gibi sancı girip çıkıyor. Akintim normalde sadece yumurtlama günü olurdu hala akintim devam ediyor. Çok sabırsızım
Ben 5 gün varken erken gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı. Bir kaç gün daha bekleyip yapabilirsiniz. Allah nasip etsin İnşaAllah 😊

Cok teşekkür ederim inşallah 😊 2 gün daha bekleyip yapayım o zaman

Hiç ümit baglama sonu negatif olunca insan üzülüyor hiç beklemediğin anda oluyor mucizeler

Back