Gebeliğe Hazırlık adette üstünü görüp hamile olan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mervem1994

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
36
kızlar ovulosyon testi ile yumurtalık çatlaması takip ettim ve eşimle birlitelik oldu bu ay cuk umutluydun 13 nisan adet olmam gerekirdi 16 adet oldum ve kanmam 2 gün sürdü 3 gün leke gelmeye başladı abdest aldım o aksam bir sey yoktu sabah yoktu öğlen yoğun leke geldi akşam doğruda kanmam oldu tekrar abdest aldım yine yoğun kuyu leke geldi abdest aldım kanamda lekemde kesildi ama ara ara bel ağrım var kendimi çok halsiz hissediyorum miğdemde yanma var sürekli esniyorum uykum geliyor sizce gebe olabilmiyim test yapmaya korkuyorum benim gibi olup hamile kalan var mı acaba..

Test yap bence varsa çıkar yerleşmede olabilir ama koyu renk diyorsun geçmiş zaten çıkar test yap varsada Allah'tan yoksada

Hemen test yap üstüne görme olabilir.Varsa elinde test hemen yap

var evde test simdi mi yapayım sabah mı test yapayım sizce

Merhaba bende ocaktan beri hamilelikle ilgili tüm yazıları buradan takip ediyorum ve artık dayanamadım üye oldum. Sizlere bir sorum olucak ben ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım ve bu ay tekrar denedik doktor nisanda devam edebilirsin demişti. Bu ay adetim tam zamanında oldu ama 2 gün sürdü 2 gün içerisinde de çok fazla kanamam olmadı. ve normalde ilk gün çok ağrılı geçirmeme lazım pek fazla ağrımda olmadı sancı gibi gelip gitti. adetim biteli 3 gün oldu ama aşırı derecede adet olacakmışım gibi bir sancı var kasık ve belimde. birde sürekli midemde yanma hissi var tok olmama rağmen bir şeyler yememe neden oluyor bu yanma hisside. test yapıcam ama başıma gelen kimyasal gebelik nedeniyle biraz bu konuda çekingen davranıyorum. üstüne görme durumu yaşayanlar ve nasıl olduğu hakkında bilgisi olanlar var mı?

En güzel kan vermek kan ver gebelik var mı Yok mu çıkar piskolojik etki altında kalıyoruz ben kan verdim dün Yok deri doktor hala kaşık agrım bel agrım var

ben kimyasal gebelikte kan verip hamile olduğumu öğrendim diğer günde düşük yaşadım o yüzden hak verirsiniz ki biraz fobi oluştu bende. yoksa koşarak gidip kan veririm yine :) maalesef ki yaşadıklarımız böyle psikolojimizi bozabiliyor işte

Merhaba konu uzerinden zaman gecmis baya ama sorabilir miyim sonuc ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…