- 30 Kasım 2023
- 64
- 6
- 24
-
- Konu Sahibi Papatyammm1234567
Evet erken yapmışsınız . Doktorlar ya beklenen adet tarihinde ya da gecikmenin 10. Günü yapılan sonuçları doğru kabul ediyor. Reglinizi bekleyinDün akşam test yaptım kaset test negatif çıktı yani hamile degilmiyim yoksa acelemi ettim
Anladım inşallah diyelim cnmEvet erken yapmışsınız . Doktorlar ya beklenen adet tarihinde ya da gecikmenin 10. Günü yapılan sonuçları doğru kabul ediyor. Reglinizi bekleyin
Kasette çıkmıyor daha adetine çok olduğu için erken gebelik testi al ben 5 gün önceden öğrenmiştim erken gebelik testi ile hakkında hayırlısı canımDün akşam test yaptım kaset test negatif çıktı yani hamile degilmiyim yoksa acelemi ettim
Hmm erken gebelik testi yapsam cikarmı peki adettime 4 gün kaldı işte bu günü saymasakKasette çıkmıyor daha adetine çok olduğu için erken gebelik testi al ben 5 gün önceden öğrenmiştim erken gebelik testi ile hakkında hayırlısı canım
Hcg değerin yükseldiyse çıkar canım . Kaset test 50 de silik 100 ve üzerinde kıpkırmızı çıkartıyor. Erken gebelikte 50 nin altını ya da 20 nin altını silik çıkarıyor. Artı med alma burdaki kızlar o yanlış pozitif çıkardığını söylediHmm erken gebelik testi yapsam cikarmı peki adettime 4 gün kaldı işte bu günü saymasak
Yorgunluk çok mevcut hayırlısı hakimizda ben kaset test yaptım çıkmadı bekliycem artık adettimiBende sizin gibiyim 6 gün var ama yapmamak için kendimi zor tutuyorum.Bir de aslında çok adet olacak gibiyim.Muhtemelen bu ay da olmadı ama yine de insan umutlanıyor.Adet olacakmışım givi kasık ağrım var.Ve klasik pms sinirlilik durumu
Erken gebelik testinde yaptınız mıEki Görüntüle 3479968
6 gün kala bu şekilde. Bilmiyorum sonuç ne olur demin başka marka bi test daha yaptım hayalet bi çizgi çıkardı. Beklemedeyim
Erken gebelik testinde yaptınız mı
Eki Görüntüle 3479969
Erken gebelik testi diye aldım bunu bugün after 10 diye bir marka. Ne kadar hassastır bilmiyorum adet günümü beklemeye karar ver
Yaptınız mı pekiEki Görüntüle 3479969
Erken gebelik testi diye aldım bunu bugün after 10 diye bir marka. Ne kadar hassastır bilmiyorum adet günümü beklemeye karar verdim
Yaptınız mı peki
Şuan bende aynısı benimde dün 6 gün varken yaptım tek çizgi çıktıDün akşam test yaptım kaset test negatif çıktı yani hamile degilmiyim yoksa acelemi ettim
Kaset testmi yaptın cnmŞuan bende aynısı benimde dün 6 gün varken yaptım tek çizgi çıktı(
Erken gebelik testi yaptınız mı acabaŞuan bende aynısı benimde dün 6 gün varken yaptım tek çizgi çıktı(
Erken gebelik testi yaptınız mı acaba
En alttakinde sanki hafif çizgi var gibi