Ama daha gecikme yok 23 günümdeyim. Hamilelik durumu olabilir bilmiyorum ama ev taşıyoruz dün ağır eşyalar taşıdım akşamına lekelenme oldu. O yüzden telaşlandım kötü bir şey olmasın dahamilelik durumun varsa o olabilir eğer yoksa mevsim değişikliği strest vb durumlarda gecikme görünüyor yada anlattıgın gibi lekelenme durumu olabiliyor bi kaç güne olursun bence
canım hamilelik olabilirse yarın bi doktora git derim ağır kaldırmıssın bideAma daha gecikme yok 23 günümdeyim. Hamilelik durumu olabilir bilmiyorum ama ev taşıyoruz dün ağır eşyalar taşıdım akşamına lekelenme oldu. O yüzden telaşlandım kötü bir şey olmasın da
Bende ondan korkuyorum. Önceki gün sıkıntı yoktu taşınma telaşınının olduğu akşam birden kasıklarım şişti oysa daha 5 gün var. Yarın da haftasonu eşimde salıya kadar yok... Acil bir şey olsa başka belirtiler de olmaz mıydıcanım hamilelik olabilirse yarın bi doktora git derim ağır kaldırmıssın bide
regl la mı 5 gün var canım taşınma stresi diyorsun belki ondandır ama hamilelik durumun varya yada planlanmış birşeyse beklentin varsa acile gidebiliyorsan git derim kab testi yaparlar rahatlarsın en azındanBende ondan korkuyorum. Önceki gün sıkıntı yoktu taşınma telaşınının olduğu akşam birden kasıklarım şişti oysa daha 5 gün var. Yarın da haftasonu eşimde salıya kadar yok... Acil bir şey olsa başka belirtiler de olmaz mıydı
Evet regl 5 gün kaldı. Taşınma da stres yapmadım sadece bütün gün evde çalıştım ağır 2 3 koli taşıdım. Şuan araç bende değil hastaneye ulaşım da zor. En azından hafta başına kadar bekleyeyim diyorumregl la mı 5 gün var canım taşınma stresi diyorsun belki ondandır ama hamilelik durumun varya yada planlanmış birşeyse beklentin varsa acile gidebiliyorsan git derim kab testi yaparlar rahatlarsın en azından
Sizde de oldu mu? Normal bir durum muregle yakın dönemde ağır kaldırmaktan olmuştur
Hayır herhangi bir hastalığım yok adetim de hep düzenliydi. Regl ilk başladığı anlarda böyle açık pembe gelip 1 2 saat sonra normale dönüyordu. Hamilelikte olabilir ama regl olacakmışım gibi bacaklarımın içi sızlıyor. Hamilelik olsa regl gibi belirtileri olur muPolikistik overiniz var mı? Hamilelik yoksa ondan böyle açık renk olurmuş. Normal lekenme ve regl kanaması rengi koyu kahveye benzemeliymiş, açık renk oluyorsa polikistik overdir dedi doktorum. Bende de yıllardır açık renkli sulu olurdu, doğum kontrol hapına başlayınca yoğun kıvamlı ve kahverengi olmaya başladı.
Hamilelik olasılığınız varsa yerleşme kanaması da olabilir, ilişkinin üzerinden 1 hafta geçtiyse.
Oluyormuş, kasıklarına iğne batması olduğunu ama regl ağrısı çekmediğini söyleyenler var hamileliğin başında. Eğer korunmasız ilişkinizin üzerinden 1 hafta geçtiyse eczaneden erken gebelik testi alabilirsiniz. Bende çıkmıştı henüz hamileliğin ilk haftasındayken. Kimyasal geçirdim, kendiliğinden düştü neyse kiHayır herhangi bir hastalığım yok adetim de hep düzenliydi. Regl ilk başladığı anlarda böyle açık pembe gelip 1 2 saat sonra normale dönüyordu. Hamilelikte olabilir ama regl olacakmışım gibi bacaklarımın içi sızlıyor. Hamilelik olsa regl gibi belirtileri olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?