• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adette 5 gün kala..

IncIpek04

Güzel günler yakındır
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
5.652
7.046
198
Kızlar dün adet olmama 6 gün vardı. Regl düzenli en fazla 2 3 gün oynuyor. Dün gece sanki regl yeni başlarken çok çok açık pembe kan&su karışımı gelir ya öyle geldi. Kasıklarım inanılmaz şiş herhalde hasta olacağım birazdan dedim. Bugün gün içinde hep kontrol ettim regl olmadım. Ara ara wc ye gittiğimde o açık pembe rengi görüyorum. Kasıklarım da hafif şişlik var. İlk defa böyle bir şey başıma geldi. Evde tek başımayım ve merkeze uzak bir yerde oturuyoruz. Her zaman karnım ağrır gün içinde hasta olurdum hiç öne de gelmezdi. Böyle 2 gündür hafif kanama gibi renk görünce çok tedirgin oldum bilmiyorum belki merkeze uzak ve yalnız başıma olduğum için önemli bir şey olmasından korkuyordur. Başına böyle bir şey gelen var mı? Önemli bir şey değildir dimi?

hamilelik durumun varsa o olabilir eğer yoksa mevsim değişikliği strest vb durumlarda gecikme görünüyor yada anlattıgın gibi lekelenme durumu olabiliyor bi kaç güne olursun bence

hamilelik durumun varsa o olabilir eğer yoksa mevsim değişikliği strest vb durumlarda gecikme görünüyor yada anlattıgın gibi lekelenme durumu olabiliyor bi kaç güne olursun bence
Ama daha gecikme yok 23 günümdeyim. Hamilelik durumu olabilir bilmiyorum ama ev taşıyoruz dün ağır eşyalar taşıdım akşamına lekelenme oldu. O yüzden telaşlandım kötü bir şey olmasın da :(

canım hamilelik olabilirse yarın bi doktora git derim ağır kaldırmıssın bide
Bende ondan korkuyorum. Önceki gün sıkıntı yoktu taşınma telaşınının olduğu akşam birden kasıklarım şişti oysa daha 5 gün var. Yarın da haftasonu eşimde salıya kadar yok... Acil bir şey olsa başka belirtiler de olmaz mıydı

Bende ondan korkuyorum. Önceki gün sıkıntı yoktu taşınma telaşınının olduğu akşam birden kasıklarım şişti oysa daha 5 gün var. Yarın da haftasonu eşimde salıya kadar yok... Acil bir şey olsa başka belirtiler de olmaz mıydı
regl la mı 5 gün var canım taşınma stresi diyorsun belki ondandır ama hamilelik durumun varya yada planlanmış birşeyse beklentin varsa acile gidebiliyorsan git derim kab testi yaparlar rahatlarsın en azından

regl la mı 5 gün var canım taşınma stresi diyorsun belki ondandır ama hamilelik durumun varya yada planlanmış birşeyse beklentin varsa acile gidebiliyorsan git derim kab testi yaparlar rahatlarsın en azından
Evet regl 5 gün kaldı. Taşınma da stres yapmadım sadece bütün gün evde çalıştım ağır 2 3 koli taşıdım. Şuan araç bende değil hastaneye ulaşım da zor. En azından hafta başına kadar bekleyeyim diyorum

Polikistik overiniz var mı? Hamilelik yoksa ondan böyle açık renk olurmuş. Normal lekenme ve regl kanaması rengi koyu kahveye benzemeliymiş, açık renk oluyorsa polikistik overdir dedi doktorum. Bende de yıllardır açık renkli sulu olurdu, doğum kontrol hapına başlayınca yoğun kıvamlı ve kahverengi olmaya başladı.

Hamilelik olasılığınız varsa yerleşme kanaması da olabilir, ilişkinin üzerinden 1 hafta geçtiyse.

Polikistik overiniz var mı? Hamilelik yoksa ondan böyle açık renk olurmuş. Normal lekenme ve regl kanaması rengi koyu kahveye benzemeliymiş, açık renk oluyorsa polikistik overdir dedi doktorum. Bende de yıllardır açık renkli sulu olurdu, doğum kontrol hapına başlayınca yoğun kıvamlı ve kahverengi olmaya başladı.

Hamilelik olasılığınız varsa yerleşme kanaması da olabilir, ilişkinin üzerinden 1 hafta geçtiyse.
Hayır herhangi bir hastalığım yok adetim de hep düzenliydi. Regl ilk başladığı anlarda böyle açık pembe gelip 1 2 saat sonra normale dönüyordu. Hamilelikte olabilir ama regl olacakmışım gibi bacaklarımın içi sızlıyor. Hamilelik olsa regl gibi belirtileri olur mu

Hayır herhangi bir hastalığım yok adetim de hep düzenliydi. Regl ilk başladığı anlarda böyle açık pembe gelip 1 2 saat sonra normale dönüyordu. Hamilelikte olabilir ama regl olacakmışım gibi bacaklarımın içi sızlıyor. Hamilelik olsa regl gibi belirtileri olur mu
Oluyormuş, kasıklarına iğne batması olduğunu ama regl ağrısı çekmediğini söyleyenler var hamileliğin başında. Eğer korunmasız ilişkinizin üzerinden 1 hafta geçtiyse eczaneden erken gebelik testi alabilirsiniz. Bende çıkmıştı henüz hamileliğin ilk haftasındayken. Kimyasal geçirdim, kendiliğinden düştü neyse ki 😅
Not: ben gecikme olmadan reglime bir hafta kala test yapmıştım. Gecikme de dahil hiç bir belirti olmadan ikinci çizgi silik çıkmıştı. Doktor da ultrasonda rahmin kalınlaşmış, vücudun hamileliğe hazırlanıyor demişti. Kanda da çıkmıştı hafif bir kanamayla gitti ertesi hafta, sonrasında normal regl gibi devam etti.

Regl gununuze kadar bekleyin. Ciddi birsey oldugunu sanmiyorum. Duygusal durumlar, mevsim gecisleri vs etkileyebilir. Hamilelik durumu varsa yerlesme kanamasi olabilir. Eger regl gununuzde hala regl olmazsaniz gebelik testi yaparsiniz, varsa cikar kesin.

Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Biraz olsun rahatladım. Regl gününe kadar bekleyeyim bakalım hayırlısı artık...

Sanırım düşük yaptım ultrasonla bakıldı temizmiş kan testini bekliyorum çok üzgünüm :(

Back