Adetmi oldum

Isimsizsjjajsjakaj

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
4
1
25
Merhaba ben 11,5 yasindayim , tatilden beri terliyorum karin agrisi sirt agrisi felan cekiyorum 2 hafta oldu geleli tatilden gelincede oldu bu soylediklerim bitek terleme olmadi adetten once bunlar oluyomus internetten baktim bu gun baktiktan sonra kusura bakmayin sildikten sonra kan ve cok kucuk 2 tane kan pihtisi gordum o kadar kucuktuku pihti , ama kan vardi biraz , ama karnimda agri cok az var , ama sislik var ben adetmi oldum cunku daha da kan felan gelmedi ondan sonra esofmanimdada bişey gorunmuyodu adet olsam gorunmezmiydi beyaz akinti felan da olmadi onceden , gorunce cok sasirdim cunku esofmanda felan bisey yoktu ilk defa adet olanlards boylemi oluyo onceden karin agrisi oluyomu . cok korkuyorum ben adetmi oldum internettede boyle bi konu goremedim o yuzden yazdim buraya cevaplarsiniz cok sevinirim , cevaplayan cevaplamayan herkeze tesekkurler

Evet canım adet olmuşsun. Zamanla düzene girecek merak etme. Benim de az az gelmişti.

evet adet olmuşsun zamanla düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…