• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetmi bebekmi 😇

Neslhannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
2.641
2.083
83
Kızlar merhabalar
Adetlerim düzenli öncelikle onu söyliyim
Bat 2 aralık
Yumurtlama dan sonra ilk bir hafta içinde daha sık belirtim vardı
Batma
Kasıkta cekilme
Adet sancısı ama hafif
Şiddetli bel ağrısı
Sonrada oldu ama o kadar şiddetli ve sık değil yine batmalarım oldu ara sıra kasık agrım felan
Neyse adete bugün bitti sayıyorum yarın sabah tan itibaren 2 gün var ama bugün adet olacakmısım gibi bi sancıyla uyandım
Normalde adet olacagım gün sabah agrım olur öğlene olurdum hala olmadım
Oldum sanıp lavaboya gidiyorum bakıyorum beyaz akıntı var
Belimde agrımaz adet zamanı bel agrımda oluyo bu ay
Sabah testim negatifti yumurtlamadan sonra 12. Günüm yarın tekrar ilk idrarla yapıcam
Böyle olup hamile oldugunu öğrenen varmı acaba şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için 🤗🥰

Kızlar merhabalar
Bat 2 aralık
Batma
Kasıkta cekilme
Adet sancısı ama hafif
Şiddetli bel ağrısı
Sonrada oldu ama o kadar şiddetli ve sık değil yine batmalarım oldu ara sıra kasık agrım felan
Neyse adete bugün bitti sayıyorum yarın sabah tan itibaren 2 gün var ama bugün adet olacakmısım gibi bi sancıyla uyandım
Sabah testim negatifti yumurtlamadan sonra 12. Günüm yarın tekrar ilk idrarla yapıcam
Böyle olup hamile oldugunu öğrenen varmı acaba şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için 🤗🥰

Gebelik belirtilerine benziyor ☺️ benimde öle olmuştu cnm aynı belirtileri yaşamıştım 7 gün geçince test yapmıştım pozitif ( +) çıktı inşallah güzel haberini alırız ☺️
Adet günü adet sanıcısı ve şişkinlik oluyo ya adet olurken alt karın bölgesinde Sizde de öyle miydi teşekkür ederim bu arada

Dogrusu bunun en belirgin özelliği adet geçtikmesi bütün belirtiler Regl belirtisiyleylede aynı mesela adetim 4 gün geçitiktiginde en sevdiğim tavugu yemedim 😋😂gecelere kadar oturuyordum akşam 20.00 de uyumaya başladım kokulara karşı hassasiyetim artı birde ewt alt karnımda şişlik vardı

Dogrusu bunun en belirgin özelliği adet geçtikmesi bütün belirtiler Regl belirtisiyleylede aynı mesela adetim 4 gün geçitiktiginde en sevdiğim tavugu yemedim 😋😂gecelere kadar oturuyordum akşam 20.00 de uyumaya başladım kokulara karşı hassasiyetim artı birde ewt alt karnımda şişlik vardı
Yaa çok teşekkür ederim 🥰 inşallah bende güzel haberler veririm sabah sizlere

Aynen canım sana katılıyorum adet belirtileriyle aynı gebelik belirtileri mesela akıntı adet öncesi de olan bişey gebeliğe yoramiyoruz maalesef genelde aynı belirtiler🙄

Aynen canım sana katılıyorum adet belirtileriyle aynı gebelik belirtileri mesela akıntı adet öncesi de olan bişey gebeliğe yoramiyoruz maalesef genelde aynı belirtiler🙄
Beklemekten başka çare yok bu konuda 🥰 ama insan ümitleniyo işte ne kadar olsa

Kızlar merhabalar
Bat 2 aralık
Batma
Kasıkta cekilme
Adet sancısı ama hafif
Şiddetli bel ağrısı
Benimde bu ay kist olan tarafta yumurtlma oldu sanırm test kullandm ama hangi taraf emin değldim çatlsms günündndr kasık ağrısı çekiyorum iki iç gündür ıslaklık hafif akıntı beş ağrısı çekiyorum kasık ağrısı yürürken bile atıyır erken gebelk testi yarın yapacam ama çok umutsuzum

Benimde bu ay kist olan tarafta yumurtlma oldu sanırm test kullandm ama hangi taraf emin değldim çatlsms günündndr kasık ağrısı çekiyorum iki iç gündür ıslaklık hafif akıntı beş ağrısı çekiyorum kasık ağrısı yürürken bile atıyır erken gebelk testi yarın yapacam ama çok umutsuzum
İnşallah hamilesindir canım 🤲 kötü düşünüme bu ay olmazsa önümüzdeki ay napalım olmadı diye kendimizi üzsek olacakmı dahada zorlaşacak rabbimin vardır bir bildiği zamanı vardır elbet 🥰 Allah tan umut kesilmez 😇

İnşallah hamilesindir canım 🤲 kötü düşünüme bu ay olmazsa önümüzdeki ay napalım olmadı diye kendimizi üzsek olacakmı dahada zorlaşacak rabbimin vardır bir bildiği zamanı vardır elbet 🥰 Allah tan umut kesilmez 😇
Bir yıl oldu artık her ay heveslenmek kötü aslında iki üç aydır kafamdan atmıştım bu ay beni strese sokan beklenen adet günümde yumurtlma plmasj yani 14 gün geç adet beklemek normal gününde olsa bu kadar stres olmazdım

Back