Yumurtalar adet döneminde oluşuyorMerhaba! 3 aydır 21 22 23 güne düştü adet döngüm ve adetim 8 gün sürüyor 14 15. Gün adet oluyorum temız kalma sürem 14 15 gün diyebilirim yumurtalıkta önemsiz bır kist var dedı bundan kaynaklımı ve adetimin 8 yada 9. Günü yumurtlama gözüküyor takvime göre benım gıbı yaşayan varmı yumurtlama olmuyormu acaba adetlıyken yumurtlarsam gebe kalamazmıyım Ozman aynı durumu yaşayan varmı
Ozman adetim 8 gün sürüyor bitmeden birlıkte olamam hamıle kalamayacakmıyım yada ne yapmam lazımYumurtalar adet döneminde oluşuyor
Demek ki sizin erken büyüyor
21-35 gün arası döngüler normal
Yumurtlamalar genelde takvimle aynı olmuyor ovülasyon testi kullanarak bakabilirsinizOzman adetim 8 gün sürüyor bitmeden birlıkte olamam hamıle kalamayacakmıyım yada ne yapmam lazım
Yumurtlamıyor olabılırmıyım acabaYumurtlamalar genelde takvimle aynı olmuyor ovülasyon testi kullanarak bakabilirsiniz
Regl süresinize göre bilemeyiz bunu ya ultrasonla ya da evdeki ovülasyon testleriyle takip etseniz en doğru öyle anlarsınızYumurtlamıyor olabılırmıyım acaba
Yumurtlamalar genelde takvimle aynı olmuyor ovülasyon
Yumurtlamalar genelde takvimle aynı olmuyor ovülasyon testi kullanarak bakabilirsiniz
Normalde 14. Gün adet oluyorsak eger yumurtlamadan sonra adetimin 8 9. Günü yumurtluyor olmalıyım 21. Günü doktora gıdıcem Ozman bılırmı doktor yanı yumurtlayıp yumurtlamadgımı degerlerımdenRegl süresinize göre bilemeyiz bunu ya ultrasonla ya da evdeki ovülasyon testleriyle takip etseniz en doğru öyle anlarsınız
İşte bu hesaplar tutmuyor ben nerdeyse 40 günde bir regl oluyorum bu hesaba göre benim 26. Gün yumurtlamam olması lazım 14 gün sonra regl olmam için ama mesela geçen ay yumurtlamadan 26 gün sonra regl oldum. Bu ay reglim bitti 4. Gün yumurtlamam oldu buna göre şimdiye kadar çoktan regl olmam lazımdı . Herkeste bu hesap tutmuyor maalesefNormalde 14. Gün adet oluyorsak eger yumurtlamadan sonra adetimin 8 9. Günü yumurtluyor olmalıyım 21. Günü doktora gıdıcem Ozman bılırmı doktor yanı yumurtlayıp yumurtlamadgımı degerlerımden
Ovülasyon testı hangısını kullanıyorsunuz marka olarak nasıl yapıyosunuz yada yumurtlama belırtılerınız neler benım bazı belırtılerım var gıbı ama kistten kaynaklımı bılemedımİşte bu hesaplar tutmuyor ben nerdeyse 40 günde bir regl oluyorum bu hesaba göre benim 26. Gün yumurtlamam olması lazım 14 gün sonra regl olmam için ama mesela geçen ay yumurtlamadan 26 gün sonra regl oldum. Bu ay reglim bitti 4. Gün yumurtlamam oldu buna göre şimdiye kadar çoktan regl olmam lazımdı . Herkeste bu hesap tutmuyor maalesef
Ovülasyon testini bi ay kullandım ama pek hoşuma gitmedi yeteri kadar koyu göremedim ultrasonda yumurtam çatlamak üzere olduğu halde. Ama baya kullanan faydasını gören insanlar var innovita kullanıyorlar genelde. Yumurtlama zamanımda şeffaf uzayan akıntım oluyor ordan anlıyorumOvülasyon testı hangısını kullanıyorsunuz marka olarak nasıl yapıyosunuz yada yumurtlama belırtılerınız neler benım bazı belırtılerım var gıbı ama kistten kaynaklımı bılemedım
Doktor 21. Gün gel dedı gıttıgımde yumurtlayıp yumurtlamadıgımı gorebılırmıOvülasyon testini bi ay kullandım ama pek hoşuma gitmedi yeteri kadar koyu göremedim ultrasonda yumurtam çatlamak üzere olduğu halde. Ama baya kullanan faydasını gören insanlar var innovita kullanıyorlar genelde. Yumurtlama zamanımda şeffaf uzayan akıntım oluyor ordan anlıyorum
Görür görür merak etmeDoktor 21. Gün gel dedı gıttıgımde yumurtlayıp yumurtlamadıgımı gorebılırmı
Tsk ederımGörür görür merak etme
Ovülasyon testi kullanın günü bulmak için.Ozman adetim 8 gün sürüyor bitmeden birlıkte olamam hamıle kalamayacakmıyım yada ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?