Gebeliğe Hazırlık Adetliyken yumurtlama olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kubraumt

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
121
20
13
33
Merhaba! 3 aydır 21 22 23 güne düştü adet döngüm ve adetim 8 gün sürüyor 14 15. Gün adet oluyorum temız kalma sürem 14 15 gün diyebilirim yumurtalıkta önemsiz bır kist var dedı bundan kaynaklımı ve adetimin 8 yada 9. Günü yumurtlama gözüküyor takvime göre benım gıbı yaşayan varmı yumurtlama olmuyormu acaba adetlıyken yumurtlarsam gebe kalamazmıyım Ozman aynı durumu yaşayan varmı

Yumurtalar adet döneminde oluşuyor
Demek ki sizin erken büyüyor
21-35 gün arası döngüler normal

Regl süresinize göre bilemeyiz bunu ya ultrasonla ya da evdeki ovülasyon testleriyle takip etseniz en doğru öyle anlarsınız
Normalde 14. Gün adet oluyorsak eger yumurtlamadan sonra adetimin 8 9. Günü yumurtluyor olmalıyım 21. Günü doktora gıdıcem Ozman bılırmı doktor yanı yumurtlayıp yumurtlamadgımı degerlerımden

Normalde 14. Gün adet oluyorsak eger yumurtlamadan sonra adetimin 8 9. Günü yumurtluyor olmalıyım 21. Günü doktora gıdıcem Ozman bılırmı doktor yanı yumurtlayıp yumurtlamadgımı degerlerımden
İşte bu hesaplar tutmuyor ben nerdeyse 40 günde bir regl oluyorum bu hesaba göre benim 26. Gün yumurtlamam olması lazım 14 gün sonra regl olmam için ama mesela geçen ay yumurtlamadan 26 gün sonra regl oldum. Bu ay reglim bitti 4. Gün yumurtlamam oldu buna göre şimdiye kadar çoktan regl olmam lazımdı . Herkeste bu hesap tutmuyor maalesef

Ovülasyon testı hangısını kullanıyorsunuz marka olarak nasıl yapıyosunuz yada yumurtlama belırtılerınız neler benım bazı belırtılerım var gıbı ama kistten kaynaklımı bılemedım

Ovülasyon testı hangısını kullanıyorsunuz marka olarak nasıl yapıyosunuz yada yumurtlama belırtılerınız neler benım bazı belırtılerım var gıbı ama kistten kaynaklımı bılemedım
Ovülasyon testini bi ay kullandım ama pek hoşuma gitmedi yeteri kadar koyu göremedim ultrasonda yumurtam çatlamak üzere olduğu halde. Ama baya kullanan faydasını gören insanlar var innovita kullanıyorlar genelde. Yumurtlama zamanımda şeffaf uzayan akıntım oluyor ordan anlıyorum

Doktor 21. Gün gel dedı gıttıgımde yumurtlayıp yumurtlamadıgımı gorebılırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…