Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Whatsapptan tum aile bireylerinize, arkadaslariniza, tanidiginiz herkese gonderin. Yardimci olan cikar. Burda anonimsiniz diye istediginiz pisligi yapamazsiniz. Kurallar var.
Bunu buraya değilde kadın doğum doktoruna göstermeniz gerekiyor bu görseli görmek istemeyecek bir sürü kadın var herhangi bi uyarı olmadan direk karşımıza çıktı bu resim
Sayfada yeniyim görsel için özür dilerim herkesten şuan yalnız ve çaresiz olduğum için başına gelen olduysa bilgi almak için sordum önce sayfa onayından geçtikten sonra yayınlanacağını düşündüm tekrar herkesten özür dilerim
Sayfada yeniyim görsel için özür dilerim herkesten şuan yalnız ve çaresiz olduğum için başına gelen olduysa bilgi almak için sordum önce sayfa onayından geçtikten sonra yayınlanacağını düşündüm tekrar herkesten özür dilerim
Bir de bu çıktı yalnızım çaresizim yahu hiç Mi 1 tane arkadaşın aile bireyin komşun is arkadaşın eşin kimse yok bu imkansız boşuna duygu sömürüsü yapmayın,doktor var doktora gitseydin cahil