adetliyken ovulasyon testi yaptım iki çizgi çıktı???

yosunnk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
147
6
46
Manisa
arkadaşlar ben regl iken ( daha adetimin başında) ovulasyon testi yaptım çünkü bir türlü çoğalmadı bu ay adetim.normalde ilk 2 gün az, 3-4 yoğun, 5-6 çok çok az gelir biterdi.ve normalinde sancılı geçer.ama bu ay böyle olmadı ağrısız ve az yoğun oldu. bir de akıntım çok oldu.yaptım çift çizgi çıktı.lh belirdi yani ovulasyon vardı.yumurta salınımı gerçekleşmiştir diyordu.şaşırdım.adetliyken lh çıkması normal mi ki.hamileyken bu durum nasıl olur.

cvplarınız için tşk. dün de bi ilaç içtim dr verdi (menisküs için) hapın kutusunda hamile olanlar veya şüphesi olanlar kullanmamalıdır yazıyo.ben de içtim yoktur bişey die.yarım saat sonra kasık ağrısı ve kan geldi .içmedim tabi bıraktım hapı.test aldım yaptım.ondada 5-10 dk baktım bişey yok...sonra eve geldim baktım atmamıştım testi silik pozitif.ee bu sabah yaptım yine negatif.anlamadım noluyo bana.

acaba üstüne mi görüyosun dicem ama... sen bide kandan yaptırsana canım... en kesin sonucu o verir...

adetliyken çift çıkar diye duymuştum yanlışta bilio olabilirim kan testi yaptırsanız

ben de de adet dönemime yakın ovulasyon testi çift çizgi çıktı hem de baya bir belirgindi. şüphelendim ve hamilelik testi yapayım dedim ve sonuç pozitif çıktı ertesi gün tekrar başka marka bir gebelik testi yaptım ve sonuç yine pozitif.... bugün 26. günüm ve hala adet olmadım yalnız hamilelikle ilgili hiçbir belirti yok testlere göre hamileyim. bakalım bir kaç gün daha geçsin doktora gitcem.

Sen de hamile olabilirsin bir test yap derim için rahat etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…