- 9 Aralık 2024
- 531
- 167
- 18
- 34
- Konu Sahibi djjdndmsms
-
Ay inşallah mutlu haberi alıp sağlıkla hayırla kucağınıza alırsınızBenim de normalde 14-16. Günler arası oluyor. Ama bu ay ilk defa adet bitimi yumurtladımve değerlendirdim bekliyorum heyecanla bi garip ümidim var :)
Çok teşekkür ederim inşallaaaaahhAy inşallah mutlu haberi alıp sağlıkla hayırla kucağınıza alırsınız
1 hafta daha dayanıyorum :) Rabbim bu sefer güldürsün yümüzü çok istiyorumİlişkiden 13-14 gün sonra yapabilirsiniz testi umarım çift çizgiyi görürsünüz o test silik bile çıksa net sonuç veriyor
Çok teşekkür ederim inşallaaaaahh
Amin inşallah beklemek çok yorucu oluyo dayanamıyo insan biraz daha sabır o zaman1 hafta daha dayanıyorum :) Rabbim bu sefer güldürsün yümüzü çok istiyorum
Gerçekten öyle 2 yıldır bekliyorumAmin inşallah beklemek çok yorucu oluyo dayanamıyo insan biraz daha sabır o zaman
Ne yalan söyleyim bende anlattıklarınıza göre var hibi geldi heveslendirmiş de olmayım daGerçekten öyle 2 yıldır bekliyorumama nasip diyorum her zaman vakti vardır:) bu ay garip bi duygu içindeyim garip bi his var içimde olacakmış gibi umarım yanılmam
Bilmiyorum ben de ne zmn yumurtlama günüm de adetten sonra sık sık ilişkiye görüyorduk ilk çocuğum da öyle oldu ama bunu bilmiyorum hiç o konularda biraz bilgisizim açıkçasıHeveslendirmek istemem ama ben 28 günde bir adet oluyorum hep yumurtlama gününü hesaplayıp değerlendiriyordum meğer benim yumurtlama günüm adetimin bittiği günmüş sizinde öyle olabilir
Ay inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin tekrardan yapıcam çıkarsa haber edicem :)Ne yalan söyleyim bende anlattıklarınıza göre var hibi geldi heveslendirmiş de olmayım daolursa lütfen beni unutmayın bana yazın merakla çift çizgiyi bekliyorum
Her insanın yumurtlama günü değişiyomuş normalde 28 günde bir adet gören insan 12.-13. Gün gibi yumurtluyomuş ama benim adetin bitimindeymiş meselaBilmiyorum ben de ne zmn yumurtlama günüm de adetten sonra sık sık ilişkiye görüyorduk ilk çocuğum da öyle oldu ama bunu bilmiyorum hiç o konularda biraz bilgisizim açıkçası
Çok sevinirim Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkesle birlikte size ve banaAy inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin tekrardan yapıcam çıkarsa haber edicem :)
Ya şöyle eğer test yalan değilse doğrudur diye düşünüyorum ben testi yapmadan önce duşa girdim ilkde teste dikkat etmedim tek çizgi gördüm 10 dkka sonra tekrar baktım silik çizgi de vardı dikkatli bakmazsan dersin yok yani çok silik diHer insanın yumurtlama günü değişiyomuş normalde 28 günde bir adet gören insan 12.-13. Gün gibi yumurtluyomuş ama benim adetin bitimindeymiş meselaAllah kalbinizden geçeni nasip etsin inşallah
Adetten önce silik çizgi genelde pozitif doğru oluyor inşallah sağlıkla gelir bebişinizYa şöyle eğer test yalan değilse doğrudur diye düşünüyorum ben testi yapmadan önce duşa girdim ilkde teste dikkat etmedim tek çizgi gördüm 10 dkka sonra tekrar baktım silik çizgi de vardı dikkatli bakmazsan dersin yok yani çok silik di
Dün teste silik di bugün erken gebelik testi yaptım cıkmadıAdetten önce silik çizgi genelde pozitif doğru oluyor inşallah sağlıkla gelir bebişiniz
Umarım test hatalıdır adet gününüzü bekleyin o zaman en doğru sonuç içinDün teste silik di bugün erken gebelik testi yaptım cıkmadı
Öyle yapıcam bakalam nasip neyse o olsunUmarım test hatalıdır adet gününüzü bekleyin o zaman en doğru sonuç için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?