Adetli iken adetin son günleri ilişkiye girilse hamile kalma ihtimali varmı lütfen bilgi verirmisinz

Gerçekten öyle 2 yıldır bekliyorum ama nasip diyorum her zaman vakti vardır:) bu ay garip bi duygu içindeyim garip bi his var içimde olacakmış gibi umarım yanılmam
Ne yalan söyleyim bende anlattıklarınıza göre var hibi geldi heveslendirmiş de olmayım da olursa lütfen beni unutmayın bana yazın merakla çift çizgiyi bekliyorum

Heveslendirmek istemem ama ben 28 günde bir adet oluyorum hep yumurtlama gününü hesaplayıp değerlendiriyordum meğer benim yumurtlama günüm adetimin bittiği günmüş sizinde öyle olabilir
Bilmiyorum ben de ne zmn yumurtlama günüm de adetten sonra sık sık ilişkiye görüyorduk ilk çocuğum da öyle oldu ama bunu bilmiyorum hiç o konularda biraz bilgisizim açıkçası

Ne yalan söyleyim bende anlattıklarınıza göre var hibi geldi heveslendirmiş de olmayım da olursa lütfen beni unutmayın bana yazın merakla çift çizgiyi bekliyorum
Ay inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin tekrardan yapıcam çıkarsa haber edicem :)

Bilmiyorum ben de ne zmn yumurtlama günüm de adetten sonra sık sık ilişkiye görüyorduk ilk çocuğum da öyle oldu ama bunu bilmiyorum hiç o konularda biraz bilgisizim açıkçası
Her insanın yumurtlama günü değişiyomuş normalde 28 günde bir adet gören insan 12.-13. Gün gibi yumurtluyomuş ama benim adetin bitimindeymiş meselaAllah kalbinizden geçeni nasip etsin inşallah

Her insanın yumurtlama günü değişiyomuş normalde 28 günde bir adet gören insan 12.-13. Gün gibi yumurtluyomuş ama benim adetin bitimindeymiş meselaAllah kalbinizden geçeni nasip etsin inşallah
Ya şöyle eğer test yalan değilse doğrudur diye düşünüyorum ben testi yapmadan önce duşa girdim ilkde teste dikkat etmedim tek çizgi gördüm 10 dkka sonra tekrar baktım silik çizgi de vardı dikkatli bakmazsan dersin yok yani çok silik di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…