• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetli iken adetin son günleri ilişkiye girilse hamile kalma ihtimali varmı lütfen bilgi verirmisinz

djjdndmsms

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
22
1
1
21
Adetli iken adetin son günleri ilişkiye girilse hamile kalma ihtimali varmı lütfen bilgi verirmisinz

Çok zor bi ihtimal olduğunu söylemişti doktorum adetten 5-6 gün öncesindeki ilişkilerde gebe kalma olasılığının çok zor olduğunu söylemişti
Bilmiyorum ya 1 hafta geçti nerdeyse bugün öylesine sadece idrar testi yaptım.2. çizgi aşırı silik çıktı bilmiyorum ümitlenmek te istemiyorum

Bilmiyorum ya 1 hafta geçti nerdeyse bugün öylesine sadece idrar testi yaptım.2. çizgi aşırı silik çıktı bilmiyorum ümitlenmek te istemiyorum
Testinizi buraya atarsanız yorumlayalım, bende bu ay adetimin bittiği gün yumurtlama gördüm benim de o ilişkimden ümidim var

1 ay fln sabredicem o da sabredersem tekrardan yapıcam bakalm ne çıkıcak
O kadar sabretmenin bi anlamı yok ki 🤣 ilişkiden sonra 12-14. Günde gebelik testiyle öğrenebilirsin:) zaten silik çizgi görmüşsünüz tekrar test yapın pozitifse zaten çıkacaktır değilse beklersiniz 1 hafta daha

Testinizi buraya atarsanız yorumlayalım, bende bu ay adetimin bittiği gün yumurtlama gördüm benim de o ilişkimden ümidim var
Heveslendirmek istemem ama ben 28 günde bir adet oluyorum hep yumurtlama gününü hesaplayıp değerlendiriyordum meğer benim yumurtlama günüm adetimin bittiği günmüş sizinde öyle olabilir🥰

Markanızı hatırlamıyormuşsunuz prodoctor bulabilirseniz onunla deneyin hatta kan verin silik çizgi çıktıysa bebek varsa kanda kesin çıkıyor heveslendirmek istemem ama adet öncesi zor diyorlar ama üstüne görme diye de bir şey var bi kan verin bence🥰♥️

Heveslendirmek istemem ama ben 28 günde bir adet oluyorum hep yumurtlama gününü hesaplayıp değerlendiriyordum meğer benim yumurtlama günüm adetimin bittiği günmüş sizinde öyle olabilir🥰
Benim de normalde 14-16. Günler arası oluyor. Ama bu ay ilk defa adet bitimi yumurtladım🤲 ve değerlendirdim bekliyorum heyecanla bi garip ümidim var :)

Markanızı hatırlamıyormuşsunuz prodoctor bulabilirseniz onunla deneyin hatta kan verin silik çizgi çıktıysa bebek varsa kanda kesin çıkıyor heveslendirmek istemem ama adet öncesi zor diyorlar ama üstüne görme diye de bir şey var bi kan verin bence🥰♥️
Benim de elimde prodoctor var ilişkiden kaç gün sonra denemeliyim? Adet bitimi yumurtladığım için regl günümü baz almıyorum

Back