- 12 Aralık 2024
- 22
- 1
- 1
- 21
- Konu Sahibi djjdndmsms
Adetli iken adetin son günleri ilişkiye girilse hamile kalma ihtimali varmı lütfen bilgi verirmisinz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama gününüze göre değişir. Şahsen bu ay adetimin bittiği gün yumurtlama gördüm :)Adetli iken adetin son günleri ilişkiye girilse hamile kalma ihtimali varmı lütfen bilgi verirmisinz
Çok zor bi ihtimal olduğunu söylemişti doktorum adetten 5-6 gün öncesindeki ilişkilerde gebe kalma olasılığının çok zor olduğunu söylemiştiAdetli iken adetin son günleri ilişkiye girilse hamile kalma ihtimali varmı lütfen bilgi verirmisinz
Bilmiyorum ya 1 hafta geçti nerdeyse bugün öylesine sadece idrar testi yaptım.2. çizgi aşırı silik çıktı bilmiyorum ümitlenmek te istemiyorumÇok zor bi ihtimal olduğunu söylemişti doktorum adetten 5-6 gün öncesindeki ilişkilerde gebe kalma olasılığının çok zor olduğunu söylemişti
Test markanız neydi? Tekrarlayın isterseniz :)Bilmiyorum ya 1 hafta geçti nerdeyse bugün öylesine sadece idrar testi yaptım.2. çizgi aşırı silik çıktı bilmiyorum ümitlenmek te istemiyorum
HatırlamıyorumTest markanız neydi? Tekrarlayın isterseniz :)
Testinizi buraya atarsanız yorumlayalım, bende bu ay adetimin bittiği gün yumurtlama gördüm benim de o ilişkimden ümidim varBilmiyorum ya 1 hafta geçti nerdeyse bugün öylesine sadece idrar testi yaptım.2. çizgi aşırı silik çıktı bilmiyorum ümitlenmek te istemiyorum
Bazı testler yalancı pozitif veriyor çünkü umarım bebiş seninledir :))Hatırlamıyorum
Ay inşallah ama hep de ümitlenmek istemiyorum rabbim neyi nasip ettiyse o olsun :)Bazı testler yalancı pozitif veriyor çünkü umarım bebiş seninledir :))
Her ay bende ümitleniyorum :) son ilişki üzerinden kaç gün geçti test yaptın ?Ay inşallah ama hep de ümitlenmek istemiyorum rabbim neyi nasip ettiyse o olsun :)
1 hafta geçi nerdeyseHer ay bende ümitleniyorum :) son ilişki üzerinden kaç gün geçti test yaptın ?
Bu kadar kısa sürede çıkar mı bilmiyorum benim de 1 hafta oldu kendimi tutuyorum :) yedek testin var mı tekrarla1 hafta geçi nerdeyse
1 ay fln sabredicem o da sabredersem tekrardan yapıcam bakalm ne çıkıcakBu kadar kısa sürede çıkar mı bilmiyorum benim de 1 hafta oldu kendimi tutuyorum :) yedek testin var mı tekrarla
O kadar sabretmenin bi anlamı yok ki ilişkiden sonra 12-14. Günde gebelik testiyle öğrenebilirsin:) zaten silik çizgi görmüşsünüz tekrar test yapın pozitifse zaten çıkacaktır değilse beklersiniz 1 hafta daha1 ay fln sabredicem o da sabredersem tekrardan yapıcam bakalm ne çıkıcak
Heveslendirmek istemem ama ben 28 günde bir adet oluyorum hep yumurtlama gününü hesaplayıp değerlendiriyordum meğer benim yumurtlama günüm adetimin bittiği günmüş sizinde öyle olabilirTestinizi buraya atarsanız yorumlayalım, bende bu ay adetimin bittiği gün yumurtlama gördüm benim de o ilişkimden ümidim var
Markanızı hatırlamıyormuşsunuz prodoctor bulabilirseniz onunla deneyin hatta kan verin silik çizgi çıktıysa bebek varsa kanda kesin çıkıyor heveslendirmek istemem ama adet öncesi zor diyorlar ama üstüne görme diye de bir şey var bi kan verin benceBilmiyorum ya 1 hafta geçti nerdeyse bugün öylesine sadece idrar testi yaptım.2. çizgi aşırı silik çıktı bilmiyorum ümitlenmek te istemiyorum
Benim de normalde 14-16. Günler arası oluyor. Ama bu ay ilk defa adet bitimi yumurtladım ve değerlendirdim bekliyorum heyecanla bi garip ümidim var :)Heveslendirmek istemem ama ben 28 günde bir adet oluyorum hep yumurtlama gününü hesaplayıp değerlendiriyordum meğer benim yumurtlama günüm adetimin bittiği günmüş sizinde öyle olabilir
Benim de elimde prodoctor var ilişkiden kaç gün sonra denemeliyim? Adet bitimi yumurtladığım için regl günümü baz almıyorumMarkanızı hatırlamıyormuşsunuz prodoctor bulabilirseniz onunla deneyin hatta kan verin silik çizgi çıktıysa bebek varsa kanda kesin çıkıyor heveslendirmek istemem ama adet öncesi zor diyorlar ama üstüne görme diye de bir şey var bi kan verin bence
İlişkiden 13-14 gün sonra yapabilirsiniz testi umarım çift çizgiyi görürsünüz o test silik bile çıksa net sonuç veriyorBenim de elimde prodoctor var ilişkiden kaç gün sonra denemeliyim? Adet bitimi yumurtladığım için regl günümü baz almıyorum