• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetlerim Düzensiz

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
Arkadaşlar ya lütfen yardım edin. ben 16 yasındayım ve adet gördüğümden beri adetimde düzensizlik var. 15 gunde bir oluyor. dktora gittim ve bana doğum kontrol hapı verdi. ama ben kullansammı bılemıyorum. kilo aldırıyo diyolar zaten vermeye çalıştıgım kilolarım var. Kullananlar lütfen yardım edin :50: kullanmasam bişey olur mu acaba :5:

15 günde bir olup kaç gün sürüyor?
soğan kürü deneyebilirsiniz o düzene sokuyor 27 de bir geliyordu benim.

Daha yenı adet gormeye basladysan duzensızlık olabılr yanı bazen 1 2 sene duzensız olabılırmıs canım benım sıkma canını neye gore sana dogm kontrl hapı verdıkı? testmı yaptı yksa sırf ultrasna bakıpmı ılac verdı? bence baska bı dr daha gıt ve butun hormonlarına bastan asagıya baktr ve buna gore bı tedavı yoluna gıdın cok gecmıs olsun canım sıkma canını sıkıntn varsa oda yapabılr boyle:70:

Daha yenı adet gormeye basladysan duzensızlık olabılr yanı bazen 1 2 sene duzensız olabılırmıs canım benım sıkma canını neye gore sana dogm kontrl hapı verdıkı? testmı yaptı yksa sırf ultrasna bakıpmı ılac verdı? bence baska bı dr daha gıt ve butun hormonlarına bastan asagıya baktr ve buna gore bı tedavı yoluna gıdın cok gecmıs olsun canım sıkma canını sıkıntn varsa oda yapabılr boyle:70:

2.5 sene oldu adet goreli. ultrasona bakıp da verdı ılacı sadece. ben hormon testı ıstedım kadın dogmdan olmaz dedı. dahılıyeye gdıp hormon testı yaptırdım. hormonlar gayet ıyı cıktı. Çok teşekkür ederim ayrıca samimiyetnze tskkr ederım :61:

kesinlikle doğum kontrol hapı kullanma yasın çok küçük ve ilerde bebegin olmyabilir .
Banada vermişti doktor fakat kulanmyaı bıraktım .
Kesinlikle tavsiye etmiyorum ..
:19:

Arkadaşlar ya lütfen yardım edin. ben 16 yasındayım ve adet gördüğümden beri adetimde düzensizlik var. 15 gunde bir oluyor. dktora gittim ve bana doğum kontrol hapı verdi. ama ben kullansammı bılemıyorum. kilo aldırıyo diyolar zaten vermeye çalıştıgım kilolarım var. Kullananlar lütfen yardım edin :50: kullanmasam bişey olur mu acaba :5:

Tedavi mutlaka ol,sağlığından önemli değil.Zaten uzun süreli kullanmanı önermemiştir.

Son düzenleme:

doğal bitkileri kullan canım..hap kesinlkle kullanma doktorlra bakma sen onalrda yerli yersiz ilaç veriyolr:s malesef..ama düzelir stres yapma yeterkii..

Back