ayy allahmı soylettı ne daha ortada bebıs yok ugrasıorum daha :)) kalınca bol bol yerım hurma saglıklı olsunda kız erkek allaha kalmıs:)) ben kendı kendıme hayal kuruom daha sen demısın ya gıttı 3,5 aylık oldugunu ogrenmıs espırı olarak yazdım bende doguracagımı ogrenırım dıe sankı hamılelıkten haberım yokta doktor hamılesın doguracan desın dıe:))oyle espırı:))
hihihi ben bu gece istihareye yatayım... diyeceğimde yatamamki
yüzüne bi güzellik geldimi mesela cildin parlıyormu. en ilk ilk ilk belirti bu oluyorda
yok daha yeni bitti regl bu konuyu reglim gelmeden once acmistim :)) bidaki sefere insallah:))
kocaman gözlü uzun uzun kirpikli ten rengi çoookkk güzel minicik bi meltem geliyo yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn........arkidişimmmm sağlıcakla doğurup sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah.
günaydınnn 12. günüm ve hala adet olmadım..gene bilgi vericem sana canım :))
senin ne zamandı adet tarihin
günaydınnn 12. günüm ve hala adet olmadım..gene bilgi vericem sana canım :))
senin ne zamandı adet tarihin
senınle birebir aynı durumdayım...
evet canım sana sormustum zaten
inşallah sen hamilesindir arzum
sanırm ben değilim bugün geldi gelecek gibi duruyor :)
hosgeldin sekerim:)uzulme insallah hamilesindir:) test icinde biraz daha bekle belki daha idrara cikmamistir yada kan testi yaptir rahatla umarim hamilesindir gelismeleri bizimlede paylas tesekkurler:)merhaba kizlar bende araniza alin cok dertliyim bende guzel haberi bekliyom am gelmiyor biktimmmmmmmmmm.napicaz biz kadinlar boyle adetim 6 gun gecti hep negatif hep negetif
evet canım sana sormustum zaten
inşallah sen hamilesindir arzum
sanırm ben değilim bugün geldi gelecek gibi duruyor :)
YAŞASINNNNNN OLEYYYY YUPPİİİİ HAMİLEYİM KIZLAR..... ÇOK SEVİNDİM. ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNNNN
evet canım 11 gün hatta su an itibariyle 12 gün ama belirti varmı dersen hayır hiç bir hamilelik belirtisi yok...hatta gogslerım arıyor her adet oncemde oldugu gıbı :S
mrb arkadaşlar. benim adetim de hep düzensiz. 1 yıldır korunmuyoruz ama bişey yok hala( ilginç bir yumurtalık kistim var. bir ay 7-8 cm oluyor diğer ay yok oluyor. bu ay adetim 10 gün gecikti. bi umut test yaptırdım ama negatif. dr farlutal verdi. adetin 3. günü gel dedi. buna benzer bi durum yaşayan var mı? sonunda ne olacak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?