adetken mekik çektim .s

evaistm

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
28
0
Kızlar ben adet dönemimde spora başladım fitnessa..mekik çekerken o kadar zorlanmamıştım ama bir gün sonra filan 1 gün boyunca yerimden kalkamadım sadece oturur vaziyette kıpırdamadan durabildim gülerken bile ağrı hissettim.hamladığımı düşünerek pek takmadım.ama spora başlayalı 10 gün filan oluyor hala ağrı hissediyorum.yani esnerken bile ki dün gittiğimde spora mekik çekemedim.acaba kaslarım mı zedelendi diye düşünüyorum.daha öncede hamlamıştım ama bu çok kötü..

Spora devam ediyorsun ve agri oluyorsa ilk zamanlar normaldir ama 10 gpn hic yapmadigin halde agri devam ediyorsa bir sorun olabilir.

Spora devam ediyorsun ve agri oluyorsa ilk zamanlar normaldir ama 10 gpn hic yapmadigin halde agri devam ediyorsa bir sorun olabilir.

yok birkaç kere gittim bu sürede spora ama alt karın kaslarını çalıştıramadım. hani tam ortası çekiliyor acıyor ,diğer yerlere çalıştım. bugün biraz daha iyi gibi ama doktora gitmeli miyim[/B]

Canım adetle ilgisi yok. Aksine adetliyken spor yapmak çok faydalı. Uzun zamandır ilk defa spor yaptıysan çok normal..

Ah kızlar ah... Spora başlarken ve bitirirken bu mekik hareketi bile olsa ısınmadan başlamayın ve bitirmeyin... O ağrıyı hissetmene sebep olan şey laktik asit...

bende mekik çektiğimde 1 hafta 10 gün karnımdaki kaslardaki o ağrıyı hissederim zaten o ağrı yüzünden bi daha çekemem :) öksüremem bile o yüzden mekik hevesim hep yarım kalır yüksek ihtimal seninki hamlıktan kaynaklanıyodur canım önemli bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…