Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetinizin gectiği ilk günlerde hcg değeriniz kaçtı?
Cumartesi doktora gidecem 5+6 olacak gittiğim gün Acaba erken mi gidiyorum. Çalıştığım için sadece haftasonu gitme imkanım oluyor. Sizce cumartesi görünür mü kese
Nasıl geçiyor senin? Ben çok halsizim. Kolumu kaldıracak halim yok. Şükür kusma falan olmadı ama alttan alta yemek kokusu duyunca bişeyler oluyor. Doktor 3 test verdi bir daha ki gelişinde yaptır diye. Elisa,hcv testleri vs.
Mide bulantısı her gün var. Kusma arada bir oluyor. Kokulara bnde dayanamyrm. Bnmde bde kanamam oluyor hatta şuan da var halszlk var bide hep uykum geliyor ne kadar uyursam uyuyayım duymuyorum uykuya
Allah'tan ben annemin yanında kalıyorum. Mutfağa bile gidince kusacak gibi oluyorum. Eşim haftasonları geliyor Kocaeli'den İstanbul'a. Bende bi iki gün kahve jel gibi bişey geldi şükür durdu. Kırmızı mi oluyor kanaman,doktorla konuştun mu?