• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetinizin gectiği ilk günlerde hcg değeriniz kaçtı?

Burcumerve37

Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
146
84
28
bebeğinizin olduğunu öğrendiğinizde hcgniz kaç çıkmıştı. Bu değer herkes de farklı biliyorum ama merak ettim :)
Benim 4+3ken 611 çıktı bu nasıl sizce? ?

Benim adetim 10 gun gecmisti testte silik cizgi cikti kan testimde 72.91 cikti gec döllenme olmus benimki 15 gunluk yada 1 haftalik falanmis ogrendigimizde ne kese vardi ne bebek ikiser gun arayla kan testleri ikiye katlayan degerler derken 5+5 bebegi kalp atisini duyduk cok sukur

Benim adetim 10 gun gecmisti testte silik cizgi cikti kan testimde 72.91 cikti gec döllenme olmus benimki 15 gunluk yada 1 haftalik falanmis ogrendigimizde ne kese vardi ne bebek ikiser gun arayla kan testleri ikiye katlayan degerler derken 5+5 bebegi kalp atisini duyduk cok sukur

Ayy inşallah bende duyarım canım ya:KK46::KK46:

H
Benim de 15 Kasım 16 aralıkta baktırdım 611di. Acaba bişy mi var. Kesede gözükmedi belirti var dedi sadece doktor . Çok erkenmiş
herkesin hcg değeri farklı olabilir benim 5gün sonra 1400lere çıktı keseyi öyle gördük o da vajinal şimdi kalp atışı ve bebeği görmek için sabırsızlanıyorum

Rabbim doldursun kucagini iyi dusun iyi olsun stres yapma bu bir surec sabir lazim sakinlik lazim gunler gecmek bilmiyo yoksa

Back