- 10 Ekim 2014
- 412
- 262
- 103
- 38
Hamile değilseniz, adette olamıyorsanız doktor ilaç verir bunyüDen kan testi yaptırın bende 2 senedir uğraşıyorum her ay hüsran ama napalım vakti saati değildir illaki bir gün olacak pes etmememiz lazım canım bende test yaptığımda üzülüyorum ilk gün sonra bu ay olabilir diyip önümdeki tedavi sürecine odaklanıyorumNe idrat ne kan testi yapacak ve yoksa husrana ugrayacak gucum kalmadi inan 1,5 senedr.akışına braktm adeti bekleyecegm.tekrar umitlenip husrana ugrayacak gucum yok inan iki aydr braz iyiyim
Benim adet gunum gecıktı ıkı gun bugun test yaptım negatif cıktı kasıklarım da agrı var yumurtlamadan sonrada 12.gunum bugun sizce neden olamadım hala siz aksamazdı adet gunum
cnm her bayan yumurtlamadan 14 gün sonra adet olur[/QUO
17.gunumde yumurtladım bu ay ovulasyon testi kullandım o zamn bu ay gec yumurtlamısmı oldum o yuzden de adetim gecikti öylemi
Canim daha cok yeni benim 21.ay yine yok..Merhaba arkadaşlar bizimde bu ay 3. Denememizdi. Olmadı maalesef yine. Gerçekten artık çok ümitsizliğe kapıldım. Moralim çok bozuldu.
Canım düşüklemi sonuçlandı peki seninki yoksa ikinci çocuğu faln mi bekliyorsun? Evet deneyecegim insallah çünkü insanın sabrı yükleniyor aylar geçtikçeCanim daha cok yeni benim 21.ay yine yok..
Ovulasyon testi kullanmani oneririm ben 2 defa hamile kaldim. Laboquick marka gittgdyorda var. Bence bu testlerle sans yüksek.
17.gunumde yumurtladım bu ay ovulasyon testi kullandım o zamn bu ay gec yumurtlamısmı oldum o yuzden de adetim gecikti öylemi
Biri boş gebelikten kürtaj biri kimyasal gebelikten düşük. 1 yildirda hic hamile kalamadim. Ben bu ay dr a gittim 2 ay daha dene olmazsa asilamaya gecicez dedi. Subatta asilama olacak. Ama umutluyum insallah bu 2 ayda olur.. umut hic bitmiyo..Canım düşüklemi sonuçlandı peki seninki yoksa ikinci çocuğu faln mi bekliyorsun? Evet deneyecegim insallah çünkü insanın sabrı yükleniyor aylar geçtikçe
Canım soğan kürü yada incir kürü denesen çok faydalı oluyormuş ins Rabbim hasretini sonlandırıp melegine kavuşturur canimBiri boş gebelikten kürtaj biri kimyasal gebelikten düşük. 1 yildirda hic hamile kalamadim. Ben bu ay dr a gittim 2 ay daha dene olmazsa asilamaya gecicez dedi. Subatta asilama olacak. Ama umutluyum insallah bu 2 ayda olur.. umut hic bitmiyo..
Denedim canim her ikisinide bunun yaninda bal tarcin cörekotu kurunude denedim. Klomende denedim 1 ay yok. Ama bu ay psikolojikmen iyiyim. Amin canim hepimizin insallah.Canım soğan kürü yada incir kürü denesen çok faydalı oluyormuş ins Rabbim hasretini sonlandırıp melegine kavuşturur canim
Canım soğan kürü yada incir kürü denesen çok faydalı oluyormuş ins Rabbim hasretini sonlandırıp melegine kavuşturur canim
Bilmemki olucak gibiyim ama canım hayırlısı olsun diyelim :) sen nasılsın regl mi oldun?Selam kızlar nasılsınız iyi haberlerinizi bekliyorumgibigibiyim inş adet olmassında hamilesindir canım
iyiyiz seni sormalı sen hangi durumdasın klomen e nezaman başlayacaksın?Selam kızlar nasılsınız iyi haberlerinizi bekliyorumgibigibiyim inş adet olmassında hamilesindir canım
Adet oluyorm sknti yok o konuda.sorun da adet olmamiz zaten gebe olmak istiyoruz :)Hamile değilseniz, adette olamıyorsanız doktor ilaç verir bunyüDen kan testi yaptırın bende 2 senedir uğraşıyorum her ay hüsran ama napalım vakti saati değildir illaki bir gün olacak pes etmememiz lazım canım bende test yaptığımda üzülüyorum ilk gün sonra bu ay olabilir diyip önümdeki tedavi sürecine odaklanıyorum
Çok teşekkürler canım Allah biran önce sanada nasip etsin,isteyen herkese teste yatırım yaptım aylardır umudumu kesmek üzereydim ama demekki Allah ne zaman nasip edecekse o zaman..Tebrik ediyorum darısı başımıza dua edin bizede allah sağsalim bebeğinizi kucağınıza almayı nasil etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?