Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ne idrat ne kan testi yapacak ve yoksa husrana ugrayacak gucum kalmadi inan 1,5 senedr.akışına braktm adeti bekleyecegm.tekrar umitlenip husrana ugrayacak gucum yok inan iki aydr braz iyiyim
Hamile değilseniz, adette olamıyorsanız doktor ilaç verir bunyüDen kan testi yaptırın bende 2 senedir uğraşıyorum her ay hüsran ama napalım vakti saati değildir illaki bir gün olacak pes etmememiz lazım canım bende test yaptığımda üzülüyorum ilk gün sonra bu ay olabilir diyip önümdeki tedavi sürecine odaklanıyorum

Benim adet gunum gecıktı ıkı gun bugun test yaptım negatif cıktı kasıklarım da agrı var yumurtlamadan sonrada 12.gunum bugun sizce neden olamadım hala siz aksamazdı adet gunum

17.gunumde yumurtladım bu ay ovulasyon testi kullandım o zamn bu ay gec yumurtlamısmı oldum o yuzden de adetim gecikti öylemi

Merhaba arkadaşlar bizimde bu ay 3. Denememizdi. Olmadı maalesef yine. Gerçekten artık çok ümitsizliğe kapıldım. Moralim çok bozuldu.

Merhaba arkadaşlar bizimde bu ay 3. Denememizdi. Olmadı maalesef yine. Gerçekten artık çok ümitsizliğe kapıldım. Moralim çok bozuldu.
Canim daha cok yeni benim 21.ay yine yok..

Ovulasyon testi kullanmani oneririm ben 2 defa hamile kaldim. Laboquick marka gittgdyorda var. Bence bu testlerle sans yüksek.

Canim daha cok yeni benim 21.ay yine yok..

Ovulasyon testi kullanmani oneririm ben 2 defa hamile kaldim. Laboquick marka gittgdyorda var. Bence bu testlerle sans yüksek.
Canım düşüklemi sonuçlandı peki seninki yoksa ikinci çocuğu faln mi bekliyorsun? Evet deneyecegim insallah çünkü insanın sabrı yükleniyor aylar geçtikçe

selam arkadaşlar , bir sorum olacak ben genelde ayın 13ünde adet olurum. ama bu ay 9u gibi pembe kahverengi lekeler geldi sadece lavoboya gittiğimde peçeteye geliyordu. ayın 10unda gece yarısı bel karın ağrısıyla kalktım baktım adet olmuşum 2 gün bayağı bi adet oldum. yogundu ama 3 gün çok az oldum ve kesildi. üstüne görme olabilir mi

Canım düşüklemi sonuçlandı peki seninki yoksa ikinci çocuğu faln mi bekliyorsun? Evet deneyecegim insallah çünkü insanın sabrı yükleniyor aylar geçtikçe
Biri boş gebelikten kürtaj biri kimyasal gebelikten düşük. 1 yildirda hic hamile kalamadim. Ben bu ay dr a gittim 2 ay daha dene olmazsa asilamaya gecicez dedi. Subatta asilama olacak. Ama umutluyum insallah bu 2 ayda olur.. umut hic bitmiyo..

Canım soğan kürü yada incir kürü denesen çok faydalı oluyormuş ins Rabbim hasretini sonlandırıp melegine kavuşturur canim

Canım soğan kürü yada incir kürü denesen çok faydalı oluyormuş ins Rabbim hasretini sonlandırıp melegine kavuşturur canim
Denedim canim her ikisinide bunun yaninda bal tarcin cörekotu kurunude denedim. Klomende denedim 1 ay yok. Ama bu ay psikolojikmen iyiyim. Amin canim hepimizin insallah.

Adet oluyorm sknti yok o konuda.sorun da adet olmamiz zaten gebe olmak istiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…