Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar aranıza yeni katıldım bi sorum olucak cumartesi günü kan testi yaptırdım beta hcg 38.5 çıktı pozitif dedi ordaki doktor değerlere göre 4 haftalık hamileymişim adetim 2 gün geçince yaptım sizce normal mi bu değerler

Bugün testi tekrarlaman lazım 2ye katlanması lazım en az öyleyse hayırlı olsun

Alttaki hamilelik takvimin neden 14 hafta gösteriyor. Bide önemli olan hcg miktarı değil hcg nin gün aşırı ölçümlerinde katlanarak gitmesi, şu durumda tek bir ölçümle profosor bile hamilesin yada değilsin diyemez kimyasal da olabilir çünkü.

Günydın kızlar dün eşimin doğumgünüydü giremedim hiç ama paylaşmak istediğim bi durum var aynı kimyasal gebelikte olan ağrım gibi ağrım bulantım var ve yine tam bi hafta kala içim umut doldu bu aydan hiç umutlu değildim oysa inşallah hamileyimdir hamileyizdir

Sıfır belirti Bu ay da topu taca attık. Beklenmeyen, istenmeyen, iğrenç pis, öküz adet tarihi 16 aralık

Kızlar birazdan test yapıcam bana dua edin sabah bir mide bulantisi yla uyandım ne yiyo Sam içimde yuzuyolar sanki

İnşallah beybi :) Eşinle birlikte nice mutlu yıllar dilerim

inşallah canım hcg yap idrarda çıkar artık

inşallah normaldir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…