- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
12 gün oluyorum ozaman 9. dan itibaren başlayım testlere
tamam 8. günde başlayayım paylaşırım ovs testlerini.ben 14-15 günde çatlıyo 10. günden itibaren başlamıştım. sen tedbir olsun diye 8 de başla cnm
Bugün testi tekrarlaman lazım 2ye katlanması lazım en az öyleyse hayırlı olsunKızlar aranıza yeni katıldım bi sorum olucak cumartesi günü kan testi yaptırdım beta hcg 38.5 çıktı pozitif dedi ordaki doktor değerlere göre 4 haftalık hamileymişim adetim 2 gün geçince yaptım sizce normal mi bu değerler
Alttaki hamilelik takvimin neden 14 hafta gösteriyor. Bide önemli olan hcg miktarı değil hcg nin gün aşırı ölçümlerinde katlanarak gitmesi, şu durumda tek bir ölçümle profosor bile hamilesin yada değilsin diyemez kimyasal da olabilir çünkü.Kızlar aranıza yeni katıldım bi sorum olucak cumartesi günü kan testi yaptırdım beta hcg 38.5 çıktı pozitif dedi ordaki doktor değerlere göre 4 haftalık hamileymişim adetim 2 gün geçince yaptım sizce normal mi bu değerler
Canım günaydın benim eşimin doğumgünüydü dün kutlamalar vs giremedim hiç geçmiş olsun canını sıkma bi sonraki aya inşallahben tam 4l kez pozf idrar testi gordum ryamda ama bugun Kirmizi kart kizlar
Sıfır belirtiBu ay da topu taca attık. Beklenmeyen, istenmeyen, iğrenç pis, öküz adet tarihi 16 aralık
Günydın kızlar dün eşimin doğumgünüydü giremedim hiç ama paylaşmak istediğim bi durum var aynı kimyasal gebelikte olan ağrım gibi ağrım bulantım var ve yine tam bi hafta kala içim umut doldu bu aydan hiç umutlu değildim oysa inşallah hamileyimdir hamileyizdir
Kızlar birazdan test yapıcam bana dua edin sabah bir mide bulantisi yla uyandım ne yiyo Sam içimde yuzuyolar sanki
inşallah canım hcg yap idrarda çıkar artıkGünydın kızlar dün eşimin doğumgünüydü giremedim hiç ama paylaşmak istediğim bi durum var aynı kimyasal gebelikte olan ağrım gibi ağrım bulantım var ve yine tam bi hafta kala içim umut doldu bu aydan hiç umutlu değildim oysa inşallah hamileyimdir hamileyizdir
28, ama bu ay 26 oldu.bide geçen ayda 14.gün değil 12 gün ovs akıntım dan anladım.sen 26 günde bir mi oluyorsun
inşallah normaldir canım.Günydın kızlar dün eşimin doğumgünüydü giremedim hiç ama paylaşmak istediğim bi durum var aynı kimyasal gebelikte olan ağrım gibi ağrım bulantım var ve yine tam bi hafta kala içim umut doldu bu aydan hiç umutlu değildim oysa inşallah hamileyimdir hamileyizdir
Çok sağol canım inşallah bekliycem biraz daha sonra test yaparım bi altı gün var bataİnşallah beybi :) Eşinle birlikte nice mutlu yıllar dilerim
Çıkar mı dersin canım üç gün falan kala yapim dedim altı gün varinşallah canım hcg yap idrarda çıkar artık
bekle madem 3 gün kala yap benide heyecanlandırdın Allah allah..Çıkar mı dersin canım üç gün falan kala yapim dedim altı gün var
6 gün çok fazla bence bekleyinÇıkar mı dersin canım üç gün falan kala yapim dedim altı gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?