canım benim de geçen ay 2 gün gecikmişti sanırım bu mevsimlerde biraz dengelerimiz şaşırıyo endişelenme hiç o konuda.. Hayırlısı olsun.. Biliyosun pes yok yola devam hamile kalmadan gitmiycez bu forumdanBat erken geldi @perihan08shoji gibigibiyim kiizi kart neden erkn geldi anlamadim 2 gun once hic olmazdi?
Günaydın canım çalışmalar devam BAT 16 aralık :)Günaydın hanımlar görüşmeyeli nasılsınız. sonuçlar nasıl bakalım
vallahi bugün bal tarçın çörekotu kürüne başladım..bakalım yılmak yokcanım benim de geçen ay 2 gün gecikmişti sanırım bu mevsimlerde biraz dengelerimiz şaşırıyo endişelenme hiç o konuda.. Hayırlısı olsun.. Biliyosun pes yok yola devam hamile kalmadan gitmiycez bu forumdan
iyi haberlerini bekliyoruz haberdar et.Insallah bir sıkinti yoktur...
Bal tarçın çrekotu kürü de reglyi erken getiren bi etken canım geçen ay yapmış mıydın?vallahi bugün bal tarçın çörekotu kürüne başladım..bakalım yılmak yok
yok canım yapmadım okudum regl 2 günü başlanıyormuş bende bugün başladım.yumurtlamaya yardımcı diye biliyorum ama ben zaten erken yumurrtluyorum zaten bakalım faydası olacak mı?Bal tarçın çrekotu kürü de reglyi erken getiren bi etken canım geçen ay yapmış mıydın?
Olur canım en az 3 gün falan öne gelir haberin olsun.. ovulasyon testiyle falan takip et beklemediğin kadar erken olabilir çatlaman.. Kaçırma sakınyok canım yapmadım okudum regl 2 günü başlanıyormuş bende bugün başladım.yumurtlamaya yardımcı diye biliyorum ama ben zaten erken yumurrtluyorum zaten bakalım faydası olacak mı?
yok canım yapmadım okudum regl 2 günü başlanıyormuş bende bugün başladım.yumurtlamaya yardımcı diye biliyorum ama ben zaten erken yumurrtluyorum zaten bakalım faydası olacak mı?
adetin 10 gününden sonramı ben zaten 12. yumurtluyorum. erken oluyor geç sayılmaz mı?cnm 10. günden itibaren incir suyu iç. oda çatlamaya faydalı
12 gün oluyorum ozaman 9. dan itibaren başlayım testlereOlur canım en az 3 gün falan öne gelir haberin olsun.. ovulasyon testiyle falan takip et beklemediğin kadar erken olabilir çatlaman.. Kaçırma sakın
Aynen canım 8. gün bile başlayabilirsin.. Ben o çörekotu kürüyle düğünümde olacak reglimi 3-4 gün önceye getirmiştim.. Düğünde olsun bitsin diye12 gün oluyorum ozaman 9. dan itibaren başlayım testlere
ben artık reglimin gelmesini istemiyorum bebiş gelsinAynen canım 8. gün bile başlayabilirsin.. Ben o çörekotu kürüyle düğünümde olacak reglimi 3-4 gün önceye getirmiştim.. Düğünde olsun bitsin diye
Günaydın canım ben de çok enerjik ve iyi hissediyorum bugün kendimi.. Güzel bi haftasonu geçirdim belki ondan :) Bi gün inşallah bu sorunun altına "ben ben ben hamileyim" diye bi sürü cevap alırsınGünaydın kızlar nasılsınız bakalım ? kimler hamile ? ben bugün dr gittim sabah yumurtalıklarıma bakacaktı ama dr yoktu yerinde gün içinde giderim sanırım artık
günaydın canım.Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ? kimler hamile ? ben bugün dr gittim sabah yumurtalıklarıma bakacaktı ama dr yoktu yerinde gün içinde giderim sanırım artık
inşallahhh canım hayırlısıyla en kısa zamanda bebişin gelir :)ben artık reglimin gelmesini istemiyorum bebiş gelsin
Günaydın canım ben de çok enerjik ve iyi hissediyorum bugün kendimi.. Güzel bi haftasonu geçirdim belki ondan :) Bi gün inşallah bu sorunun altına "ben ben ben hamileyim" diye bi sürü cevap alırsın
adetin 10 gününden sonramı ben zaten 12. yumurtluyorum. erken oluyor geç sayılmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?