Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

tatlım adetin 3.günü follikul saymıştır doktorun... ona göre hareket et, ebnim topikte bi arkadaş amhsini yükseltmiş, ki bu değerler asla değişmez diyorlar..ihtiyacımız olan 1 adet kaliteli yumiş, şayet o ay yumurtan varsa onu kaliteli hale getirmeye çalışmalısın, yüksek fsh da kaliteli yumi üretimini baskılıyor... çeşitli kürler var, atlatılmayacak bi sıkıntı değil..bana da 1 ay önce menopoz,tüp bebek bile yapamazsın demişlerdi, çok şükür şu an normal yoldan olur, tüp bebeğe gerek yok'u konuşuyoruz doktorumla..bunların hepsi geçici, beyinde bitiyor, rahat olmaya çalış, stres yapma, her şey düzelir meraklanma...

herzaman umut vardır.

kız sen nerelerdesin. nerelere kayboldun. bir de gamzemiz vardı oda yok oldu
tatlım takipteyim ben sizi :) kendi kendime savaşımı veriyorum şu hormonlarla :) hormonlar düzene girdi, doktor rahim filmi çekelim ona göre hareket edelim dedi, bugün rahim filmi çektireceğim az sonra hastaneye gideceğim... tüplerde açıksa inşallah,önümüzde başka sorun kalmıyor :)

ee hadi bakalım kolay gelsin sana . şimdiden geçmiş olsun cnm

ben 17 gündür çok hastayım. grip öksürük uykusuzluk ... ama yinede iyiyim diyorum. çünkü sonunda bu hastalık ta bitecek inşallah. geriye minik bebiş kalacak inşallahh
dikkat et kendine tatlım,çok geçmiş olsun..tabiki bu ara hem havalar dengesiz hem de salgın var, geçecek nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…