bende FSH ve TSH bakılmıştı normal değer.AMH her kadın doğumcu bakmıyormu ona bakılmamış ben baktım. yok
ahahaaa adım geçmiş hemen koştum geldim... mevzu nedir şimdi???gibigibiyim burda bir arkadaş vardı no_name_ onunda menopoz demişlerdi baya iyi gidiyor bütün hormonları düzene girdi istersen bir bak o testere dişli aslan pençesi içiyordu ki senin amh içinde saraçoğlu tavsiye ediyor bende prolaktin için içiyorum bir bak istersen canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...avasa-basladim-takilin-pesime.871579/page-365
ahahaaa adım geçmiş hemen koştum geldim... mevzu nedir şimdi???
tatlım adetin 3.günü follikul saymıştır doktorun... ona göre hareket et, ebnim topikte bi arkadaş amhsini yükseltmiş, ki bu değerler asla değişmez diyorlar..ihtiyacımız olan 1 adet kaliteli yumiş, şayet o ay yumurtan varsa onu kaliteli hale getirmeye çalışmalısın, yüksek fsh da kaliteli yumi üretimini baskılıyor... çeşitli kürler var, atlatılmayacak bi sıkıntı değil..bana da 1 ay önce menopoz,tüp bebek bile yapamazsın demişlerdi, çok şükür şu an normal yoldan olur, tüp bebeğe gerek yok'u konuşuyoruz doktorumla..bunların hepsi geçici, beyinde bitiyor, rahat olmaya çalış, stres yapma, her şey düzelir meraklanma...fsh 17 küsürlerde çıktı ama ona göre söylenmedi bu teşhis çünkü fsh döngüsel inip çıkabilen bi hormonmuş değişebilirmiş aydan aya falan yalnız AMH diye bi hormon testi var yumurtalık rezervini gösteren bi hormon.. 6 ay önce de 1,5 çıkmıştı 2nin altı sıkıntılıymış,bu sefer 0,89 çıktı.. fazla vaktim kalmamış yani34 yaşındayım yaa genetik heralde bizde
tatlım adetin 3.günü follikul saymıştır doktorun... ona göre hareket et, ebnim topikte bi arkadaş amhsini yükseltmiş, ki bu değerler asla değişmez diyorlar..ihtiyacımız olan 1 adet kaliteli yumiş, şayet o ay yumurtan varsa onu kaliteli hale getirmeye çalışmalısın, yüksek fsh da kaliteli yumi üretimini baskılıyor... çeşitli kürler var, atlatılmayacak bi sıkıntı değil..bana da 1 ay önce menopoz,tüp bebek bile yapamazsın demişlerdi, çok şükür şu an normal yoldan olur, tüp bebeğe gerek yok'u konuşuyoruz doktorumla..bunların hepsi geçici, beyinde bitiyor, rahat olmaya çalış, stres yapma, her şey düzelir meraklanma...
ahahaaa adım geçmiş hemen koştum geldim... mevzu nedir şimdi???
tatlım takipteyim ben sizi :) kendi kendime savaşımı veriyorum şu hormonlarla :) hormonlar düzene girdi, doktor rahim filmi çekelim ona göre hareket edelim dedi, bugün rahim filmi çektireceğim az sonra hastaneye gideceğim... tüplerde açıksa inşallah,önümüzde başka sorun kalmıyor :)kız sen nerelerdesin. nerelere kayboldun. bir de gamzemiz vardı oda yok oldu
tatlım takipteyim ben sizi :) kendi kendime savaşımı veriyorum şu hormonlarla :) hormonlar düzene girdi, doktor rahim filmi çekelim ona göre hareket edelim dedi, bugün rahim filmi çektireceğim az sonra hastaneye gideceğim... tüplerde açıksa inşallah,önümüzde başka sorun kalmıyor :)
çok teşekkür ederim, sen nasılsın, bebiş büyüyor maşallah :) keyifler iyi mi?ee hadi bakalım kolay gelsin sana . şimdiden geçmiş olsun cnm
çok teşekkür ederim, sen nasılsın, bebiş büyüyor maşallah :) keyifler iyi mi?
dikkat et kendine tatlım,çok geçmiş olsun..tabiki bu ara hem havalar dengesiz hem de salgın var, geçecek nasılsaben 17 gündür çok hastayım. grip öksürük uykusuzluk ... ama yinede iyiyim diyorum. çünkü sonunda bu hastalık ta bitecek inşallah. geriye minik bebiş kalacak inşallahh
çok sevindim bak dedim sana TSH kaçtı?Kızlaaarrr Prolaktinim normal çıkmış doktoru aradım şimdi ilaç vermeme gerek yok dedi yani benim testere dişli aslan pençesi kürü işe yaradı :) bir tek tsh kaldı
çok sevindim bak dedim sana TSH kaçtı?
iyi iyi bişey yok reg bitsin çalışmalara devam.. :)TSH ta 1 puan yüksek onuda eşimin abisi doktor ona söyleyeceğiz bakalım ilaç kullanmaya gerek var mı yokmu ?
Kadın doğumcu belki ufak doz başlar dedi bir söyleyin dedi..
iyi iyi bişey yok reg bitsin çalışmalara devam.. :)
Valla bilmiyorumki canım neden yaptığımıCanım soğan kürü neden yapıyorsun ?
Amin canım inşallah hepimize versin hayırlısıyla :)allah şifa versin cnm. Rabbim herşeyin hayırlısını versin . inşallah tez zamanda sanada nasip etsin
hemen bakıyorum canım çok sağol :*gibigibiyim burda bir arkadaş vardı no_name_ onunda menopoz demişlerdi baya iyi gidiyor bütün hormonları düzene girdi istersen bir bak o testere dişli aslan pençesi içiyordu ki senin amh içinde saraçoğlu tavsiye ediyor bende prolaktin için içiyorum bir bak istersen canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...avasa-basladim-takilin-pesime.871579/page-365
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?