- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
Kizlar insallah dediginiz gibidir, cumartesi tekrar kan veriyim diyorum, bakalim katlayacak mi?
Selammm :)
Kızlarr kasık ağrılarım devam ediyor ve beni umutlandırıyor.. Elimde olmadan o moda giriyorum. Rüyamda kucağımda bir kız çocuğu vardı yanaklarını ısırıyodum. Kızım diyodum.. Çok etkilendim.. Bu arada sabah hafif bulantım oldu ama gebelikle alakası var mı yok mu bilemedim Ülser olduğu için heran bulanabiliyor
Gunaydin hayirli cumalar kizlar
shoji atesimi olcmeye basladim 37.0 ilerleyen gunlerde de unutmam umarim diger arkadaslari hatirlayamadigim icin seni etiketledim sadece
Herkese hayırlı cumalar . Cumanın bereketi hayrı üzerinize olsun inşallah. Rabbim dualarınızı kabul etsin. En kısa hayırlı evlat haberlerini alasınız inşallah. Hepinizi öpüyorum. Rabbim gönlünüzdekileri avucunuzun içine düşürsün
Evet cmm. Yaptır. Katlaması lazım çünkü. Bebeğin düzgün geliştiğini gösterir bu. Ben battan bir gün önce yaptırmıştım. 270. İki gün sonra 824. Üç sonra 3206 . İnşallah senin bebişte sağlıkla 2 ye 3e katlar
Merhabaa reglime 1 hafta var sizce erken gebelik testi yapsam sonuc net olarak cikarmi
günaydın canım sanada hayırlı cumalar..Günaydın kızlar hayırlı cumalar
24 kasım canım
Yumurtlamaya ne kadar var tahminen ?
bat ne zaman?Selammm :)
Kızlarr kasık ağrılarım devam ediyor ve beni umutlandırıyor.. Elimde olmadan o moda giriyorum. Rüyamda kucağımda bir kız çocuğu vardı yanaklarını ısırıyodum. Kızım diyodum.. Çok etkilendim.. Bu arada sabah hafif bulantım oldu ama gebelikle alakası var mı yok mu bilemedim Ülser olduğu için heran bulanabiliyor
bat ne zaman?
daha yeni yumurtlama günün geçmiş aralığın 28 günde birse belirtin başlamaz canım1 aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?