Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yerleşme kanamasi olabilir eğer yoğun gelmezse bundan sonrada. Yerlesme kanamasi ise zaten idrar testinde gozukmez daha yeni yerleşiyor. Adetin gelmezse bir iki güne kadar kan testi yapabilirsin emin olmak için

cnm buna cevap vermek çok zor. benimde normalde gelmeye başlar ve devam ederdi çocuk istemeye başlayınca adet düzenim saçmalamaya başladı 5 gün önce geldi . ilk gün kendini azıcık gösterip ertesine güne kadar hiç gelmemişti. vücud kendini hamileliğe hazırlıyormuş. böyle olmaya başlayınca en kısa zamanda hamilelik oluyormuş. bu ay olmasa bile yakında olacaktır Allahın izniyle inşallah

Kan testi yaptırdin mi canim. Benim de geçen cumartesi kahve leke geldi bugün kan testi yaptırdım çıktı çok.sukur

dündü canım bat
bende de olmustu oyle birsey iki defa ilk oldugunda tarifin gibi oldu ikinci gunu aksam kanamam oldu o zaman tesrlerimde prolaktinim tavan yapmisti.ikincisi de gecen ay oldu ya prolaktinim yukseldi ya yerlesme dedim ikisi de degildi.insalllaahhh seninkisi yerlesmedir.

Merhaba kızlar benm de 30Kasım veyahutta 1inde adet olmam gerek bakalım hayırlısı. Adet olursam klomene baslıycam oyle dedi doktor. Herseyin hayırlısı ya bakalım

Yerleşme kanamasi olabilir eğer yoğun gelmezse bundan sonrada. Yerlesme kanamasi ise zaten idrar testinde gozukmez daha yeni yerleşiyor. Adetin gelmezse bir iki güne kadar kan testi yapabilirsin emin olmak için
ayyy canımm ya çok heyecanlandım inşallah dediğin gibidir teşekkür ederim cevabın için

canım ya bende de tam tersi hep düzensizdim ama korunmayı bıraktığım gibi düzene girdi hiç şaşmadı bazen böyle oluyodu ama bi gün içinde hemen kanama çoğalırdı bu kez ikinci günüm ama toplasan 2 damla olmadı gelen ve şu an normal akıntım başladı beyaz.teşekkür ederim canım benim cevabın için :)

canım inşallah ya Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin böyle beklemek zormuş cidden

canım bu arada prolaktin neden yükselir yani tam olarak nedir onu da bilmiyorum

duş aldığımda genelde kan akışım daha çabuk olur regl dönemimde bi duş alıp eğer hala kanama olmazsa gerçekten umutlanıcam yerleşme kanaması diye

rica ederim cnm. demekki sende tam tersi oluyorsa buda iyi bişiy :) seninkide hamilleliğe böyle hazırlanıyordur cnm

Canım 3 haftalık 5 ile 50 arası değer olmalı ya senin ancak 1 yada 2 haftalıksa 16 çıkmış normal yani bence hamilesindir :)

Hamiş olma ihtimalin yüksek cnm.

Kizlar insallah dediginiz gibidir, cumartesi tekrar kan veriyim diyorum, bakalim katlayacak mi?

Kan testi yaptırdin mi canim. Benim de geçen cumartesi kahve leke geldi bugün kan testi yaptırdım çıktı çok.sukur
canım sadece idrar testi yapmıştım regl olacağım günde yani dün ama negatif çıktı eğer kanam olmazsa pazartesine kadar bekleyip giderim ben de canım bu arada tebrik ederim darısı başımıza :)

canım bu arada prolaktin neden yükselir yani tam olarak nedir onu da bilmiyorum
prolaktin normalde sut hormonu hamilelik baslar baslamaz yukseliyor degerleri bebege hazirlik yani.ama bu hamilelik disinda yukselirse benimkisi gibi yumurta olusumunu yapisini bozuyor adet duzensizligi yapiyor.kisacasi hamileligi engelliyor dusurmek icin ilac kullaniyorum degerim yuksekti benim 10ile 24 arasi hamilelik icin uygun olan aralik ustu olunca tedavi gerekiyor tabi bunun yaninda hipofiz bezine de bakiliyor orada olusan kitle de prolaktin seviyesini arttiriyor.sitres hormonu da deniliyor buna sukur dustu benimkisi son testim gerekli aralikta ama yine olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…