- 27 Ekim 2015
- 493
- 188
- 18
Yerleşme kanamasi olabilir eğer yoğun gelmezse bundan sonrada. Yerlesme kanamasi ise zaten idrar testinde gozukmez daha yeni yerleşiyor. Adetin gelmezse bir iki güne kadar kan testi yapabilirsin emin olmak içinO kadar çok yazmisimki canım tablete geçtim şimdi kopyalayamadım ama kısaca şöyle canım ya dün benim tam regl zamanında sabah test yaptım negatifti. Sonra adet oldum daha doğrusu azıcık bir damla falan açık renk peceteye kan geldi ama o kadar bu akşam oldu başka bisey yok önce bu yerleşme kanaması olabilir mi sancı vs yok bildiğim kadarıyla kist falan da yok bu kanama ne olabilir. Çok mu abartiyorum acaba herşeyi canım ya bebek sevdasına kafayı herşeye bakıyorum sanırım ama tuhaf geldi bana açan negatif çıktığı halde olma ihtimali var mi önce
O kadar çok yazmisimki canım tablete geçtim şimdi kopyalayamadım ama kısaca şöyle canım ya dün benim tam regl zamanında sabah test yaptım negatifti. Sonra adet oldum daha doğrusu azıcık bir damla falan açık renk peceteye kan geldi ama o kadar bu akşam oldu başka bisey yok önce bu yerleşme kanaması olabilir mi sancı vs yok bildiğim kadarıyla kist falan da yok bu kanama ne olabilir. Çok mu abartiyorum acaba herşeyi canım ya bebek sevdasına kafayı herşeye bakıyorum sanırım ama tuhaf geldi bana açan negatif çıktığı halde olma ihtimali var mi önce
Kan testi yaptırdin mi canim. Benim de geçen cumartesi kahve leke geldi bugün kan testi yaptırdım çıktı çok.sukurO kadar çok yazmisimki canım tablete geçtim şimdi kopyalayamadım ama kısaca şöyle canım ya dün benim tam regl zamanında sabah test yaptım negatifti. Sonra adet oldum daha doğrusu azıcık bir damla falan açık renk peceteye kan geldi ama o kadar bu akşam oldu başka bisey yok önce bu yerleşme kanaması olabilir mi sancı vs yok bildiğim kadarıyla kist falan da yok bu kanama ne olabilir. Çok mu abartiyorum acaba herşeyi canım ya bebek sevdasına kafayı herşeye bakıyorum sanırım ama tuhaf geldi bana açan negatif çıktığı halde olma ihtimali var mi önce
bende de olmustu oyle birsey iki defa ilk oldugunda tarifin gibi oldu ikinci gunu aksam kanamam oldu o zaman tesrlerimde prolaktinim tavan yapmisti.ikincisi de gecen ay oldu ya prolaktinim yukseldi ya yerlesme dedim ikisi de degildi.insalllaahhh seninkisi yerlesmedir.dündü canım bat
Hamilelik Belirtilerin var mi canimMerhaba kızlar benm de 30Kasım veyahutta 1inde adet olmam gerek bakalım hayırlısı. Adet olursam klomene baslıycam oyle dedi doktor. Herseyin hayırlısı ya bakalım
ayyy canımm ya çok heyecanlandım inşallah dediğin gibidir teşekkür ederim cevabın içinYerleşme kanamasi olabilir eğer yoğun gelmezse bundan sonrada. Yerlesme kanamasi ise zaten idrar testinde gozukmez daha yeni yerleşiyor. Adetin gelmezse bir iki güne kadar kan testi yapabilirsin emin olmak için
canım ya bende de tam tersi hep düzensizdim ama korunmayı bıraktığım gibi düzene girdi hiç şaşmadı bazen böyle oluyodu ama bi gün içinde hemen kanama çoğalırdı bu kez ikinci günüm ama toplasan 2 damla olmadı gelen ve şu an normal akıntım başladı beyaz.teşekkür ederim canım benim cevabın için :)cnm buna cevap vermek çok zor. benimde normalde gelmeye başlar ve devam ederdi çocuk istemeye başlayınca adet düzenim saçmalamaya başladı 5 gün önce geldi . ilk gün kendini azıcık gösterip ertesine güne kadar hiç gelmemişti. vücud kendini hamileliğe hazırlıyormuş. böyle olmaya başlayınca en kısa zamanda hamilelik oluyormuş. bu ay olmasa bile yakında olacaktır Allahın izniyle inşallah
canım inşallah ya Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin böyle beklemek zormuş ciddenbende de olmustu oyle birsey iki defa ilk oldugunda tarifin gibi oldu ikinci gunu aksam kanamam oldu o zaman tesrlerimde prolaktinim tavan yapmisti.ikincisi de gecen ay oldu ya prolaktinim yukseldi ya yerlesme dedim ikisi de degildi.insalllaahhh seninkisi yerlesmedir.
canım bu arada prolaktin neden yükselir yani tam olarak nedir onu da bilmiyorumbende de olmustu oyle birsey iki defa ilk oldugunda tarifin gibi oldu ikinci gunu aksam kanamam oldu o zaman tesrlerimde prolaktinim tavan yapmisti.ikincisi de gecen ay oldu ya prolaktinim yukseldi ya yerlesme dedim ikisi de degildi.insalllaahhh seninkisi yerlesmedir.
rica ederim cnm. demekki sende tam tersi oluyorsa buda iyi bişiy :) seninkide hamilleliğe böyle hazırlanıyordur cnmcanım ya bende de tam tersi hep düzensizdim ama korunmayı bıraktığım gibi düzene girdi hiç şaşmadı bazen böyle oluyodu ama bi gün içinde hemen kanama çoğalırdı bu kez ikinci günüm ama toplasan 2 damla olmadı gelen ve şu an normal akıntım başladı beyaz.teşekkür ederim canım benim cevabın için :)
Kan testi yaptırdin mi canim. Benim de geçen cumartesi kahve leke geldi bugün kan testi yaptırdım çıktı çok.sukur
Canım 3 haftalık 5 ile 50 arası değer olmalı ya senin ancak 1 yada 2 haftalıksa 16 çıkmış normal yani bence hamilesindir :)
Canim geçen hafta adetime 6 gün varken 12.97 çıkmıştı. Bir gün sonra tekrar yaptırdım 28 çıktı. Dün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. Ve bugün adet günümde kan testim 768 çıktı. Sende hamilesin bence
Hamiş olma ihtimalin yüksek cnm.
Valla bilmiyorum canım ne gbi belirtiler artık her ay gbi umutlanmak istemiyorum koyverdim sanırımHamilelik Belirtilerin var mi canim
canım sadece idrar testi yapmıştım regl olacağım günde yani dün ama negatif çıktıKan testi yaptırdin mi canim. Benim de geçen cumartesi kahve leke geldi bugün kan testi yaptırdım çıktı çok.sukur
inşallah canım yaa inşallahrica ederim cnm. demekki sende tam tersi oluyorsa buda iyi bişiy :) seninkide hamilleliğe böyle hazırlanıyordur cnm
prolaktin normalde sut hormonu hamilelik baslar baslamaz yukseliyor degerleri bebege hazirlik yani.ama bu hamilelik disinda yukselirse benimkisi gibi yumurta olusumunu yapisini bozuyor adet duzensizligi yapiyor.kisacasi hamileligi engelliyor dusurmek icin ilac kullaniyorum degerim yuksekti benim 10ile 24 arasi hamilelik icin uygun olan aralik ustu olunca tedavi gerekiyor tabi bunun yaninda hipofiz bezine de bakiliyor orada olusan kitle de prolaktin seviyesini arttiriyor.sitres hormonu da deniliyor buna sukur dustu benimkisi son testim gerekli aralikta ama yine olmadicanım bu arada prolaktin neden yükselir yani tam olarak nedir onu da bilmiyorum
amin insallah,son gunleri beklemek omurden omur goturuyor heleki bir de belirtiler yasiyorsan.kafayi yemeden bir yok yok birkac tane evlat sahibi olsaydik:)canım inşallah ya Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin böyle beklemek zormuş cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?