- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Kendim emin değilim ki daha hamile olduğumdan ona ne diycem
canım benimde 270 çıkmıştı 48 saat sonra tekrar yaptırdım 824 çıktı. yani seninle aynı zamanda yaptırdım. battan bir gün yada 2 gün önce cnm bak battan bir gün sonra 824 oldu. ben sonucumu doktora göstermedim. ikinci testin sonucunu da göstermedim. boşuna can sıkıyorlar bir hafta sonra gidip göstereceğim cnm. kafana takma yani
ya varya böyle ilgisiz doktorlara o kadar sinirleniyorum ki tabi onun için farketmiyo resmen başından savıyo insanı ya.. gıcık adam ya da kadın kimse işte sinir oldum senin adınaHayır canım bakmadı tekrarlayalim dedi ne diyeceğimi şaşırdım bende
bence erken yapmışsın canımMerhaba. Ben günüme 6 gün varken dayanamayıp bugun gidip test alıp yaptım. Negatif çıktı. Ama bacak ve bel ağrılarım çok arttı. Midem de hafiften bulanıyo. Çok mu erken davrandım, bir ümit var mı? Yoksa gebelik olsa çıkar mıydı?
ya varya böyle ilgisiz doktorlara o kadar sinirleniyorum ki tabi onun için farketmiyo resmen başından savıyo insanı ya.. gıcık adam ya da kadın kimse işte sinir oldum senin adınaama bence de canım arkadaşlara katılıyorum kanaman yok bişey yok neresi şüpheli yani bence yarın başka doktora git bi de haftasonu girecek araya stresli geçirmemiş olursun.
Evet cnm dayanamayıp erkenden yaptım. İnşallah erken olduğu için görünmemiştir. Kendimi bu kadar hamile gibi hissedip negatif çıkarsa çok üzülürüm. 6 gün sonra tekrar denerim.bence erken yapmışsın canım
n Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287
bak cnm burda en düşük en yüksek ve ort. değer var. sen battan bir önce yaptırdığına göre 13. yada 14. gün sonucun 300. bak ordaki değerlere. sen gönül rahatlığıyla eşine söyle ve 48 saat sonrakine elele beraber gdin. bide o gün selfi yapın o günün anısına :)
bence moralini bozacak bi durum yok canım içini ferah tut ne güzel ümitle bekle bi kaç gün daha inşallah yakın zamanda kesinleşir herşey.Devlet e gittim bugün belki yarım bi de özel e giderim ama xok moralim bozuldu ya ne yapacağımı şaşırdım
bence moralini bozacak bi durum yok canım içini ferah tut ne güzel ümitle bekle bi kaç gün daha inşallah yakın zamanda kesinleşir herşey.
ben olsam çoktaaaannn paylaşmıştım hayatta tutamam içimde.. hem birlikte gidersiniz belki doktora yalnız olmaktan iyidir..İnş oyle olur canım ya ama sanırım daha fazla içimde tutamayacagim bunu eşimle paylasacagim
ben olsam çoktaaaannn paylaşmıştım hayatta tutamam içimde.. hem birlikte gidersiniz belki doktora yalnız olmaktan iyidir..
bat ne zaman ?Kızlar merhaba, benim durumum farklı ama yazayım gene de
ben 1 senedir evliyim vajinusmus hastayım ama aştık sayılır affınıza sığınarak söyleyim
bu ay yumurtlama dönemime 2 gün kala ve yumurtlama gününde tam birleşme olmadan (sadece baş kısmı girerek özel durumumdan dolayı) ilişki yaşadık (boşalma oldu) beklenen adet günüm 27 kasım
ama bende 3 4 gündür gögüslerimde acı var dokunamıyorum uçları da nohut gibi oldubu durum sabah kalktığımda normal oluyo ama bikaç saat sonra gene aynı hali alıyo geceleri bacaklarımda ağrı oluyo ayağa kalktığmda da göz kararmam oluyo
sizce gebelik ihtimali var mı? sabırsızlıkla bekliyorum bu ay :)
bat ne zaman ?
ne zaman regl olacaksın canım kaç gün kaldıbat nedir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?