Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ateş ölçünce ne oluyor anlamadım ben
adet günü bitiminden itibaren az 4 saatlik uykunun ardından hergün aynı ssaate ateş ölçersin, ateşin ovülasyon gününden 1 gün önce düşer sonra tekrar yükselmeye devam eder bat kadar yükselmeye devam edersen hamilesin büyük bir ihtimalle demek canım buda bir gebelik tahmin yöntemidir.

Tamam canım çok sağol bilmiyorum ne yapacağımı eşime söylesem mi ya

aa ilk duydum teşekkür ederimm :) Her sabah kalktığımda ölçeyim o zaman :)

Kızlar sonuç 300 çıktı dr şüpheli p.tesi salı tekrarlayalim dedi bat a 1 gün var ne şimdi bu:///

Pardonda neresi supheliymis sormadin mi canim
10 ve uzeri gebelik demek ne guzel.masallah yuksek cikmia degerin nneyin suphesi bu bakmadimi ultrasondan . Baska doktora git istersen canm
Hayirlisi olsun

Kızlar sonuç 300 çıktı dr şüpheli p.tesi salı tekrarlayalim dedi bat a 1 gün var ne şimdi bu:///

süperrrr hamilesin cnm. inşallah 48 saat sonra tekrar test yaptırırsın 2 ye katlarsa sorun yok demektir. cnm. Gerçi battan bir gün önce 300 olması iyi old. gösteriri cnm. tekrar hayırlı olsun

Canım 300 gibi bir sonuç çok da şüpheli değil aslında, bence başka bir doktora git ve eşine söyle artık. Bebiş geliyo bebiiiiş

Canım benim de evlilikten sonra aldığım kilolarım var, tam diyet yapmaya başlamıştım ki bebek düşünmeye başladık, ilk adımları attık :) Ben de kararsızım bu konuda senin gibi

Pardonda neresi supheliymis sormadin mi canim
10 ve uzeri gebelik demek ne guzel.masallah yuksek cikmia degerin nneyin suphesi bu bakmadimi ultrasondan . Baska doktora git istersen canm
Hayirlisi olsun

Hayır canım bakmadı tekrarlayalim dedi ne diyeceğimi şaşırdım bende

İnş dediğin gibi olur canım ya yarın başka bi Dr a mi gitsem yoksa beklesem mi bilmiyorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…