Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlar 5 gunum kaldi. Bu sabah kahve icemedim tadi cok berbatti. Normalde hersabah kahve icerim cok sevdigim icin. Bu sabah bi tuafti tadi. Icemedim attim.
Goguslerim hafif hassas. Baska belirtim yok ha bide sabahlari uyandigimda vucudumu gerdigimde karnimin alti bicak kesmis gibi hissetim

Ayyyy gozun aydin canim benimm allah bizede nasip etsin 5 gunum var :)

Kan testine erken değil mi sence? bat 24 ekim ya, aslında yarın gidiyorum ya başka sebepten, şeytan diyor yaptır bir test ama bilemedim. Negatif olursa üzülmek de var.[/QUOTE]
canım sen bilirsin tabi ama eğer fırsatın varsa yaptırmak için yap kurtul ha şimdi öğrenmişsin ha bi hafta sonra negatifse de negatif bi sonraki ay için hazırlarsın kendini.. mesela ben bi öğrensem öyle yapıcam inşallah bu ay ovulasyon testi falan ne gerekiyosa yapıcam ..

Amin canım.

Kan testine erken değil mi sence? bat 24 ekim ya, aslında yarın gidiyorum ya başka sebepten, şeytan diyor yaptır bir test ama bilemedim. Negatif olursa üzülmek de var.

Hmm evet canım biraz erken aslında . Ama idrarda 1 hafta öncesinden belli olur diyenlerde var çıksa bile şüpheli görünebilir değerler düşük olduğu için canın sıkılır bence sen az daha dayan p.tesi fln gidersin . Oncwsinde de idrar bakarsin Benim 3 gün kala silik çıktı senin de çıkar belki ve ins ikimizde hamileyizdir

adetime 2 gün var meme ağrılarım iyice azaldı. acaba olabilir mi? yoksa ümidimi öteki aya mı bırakmalıyım?

ne zaman test yapacaksın canım.. ben dayanamayıp 7 gün kala yapmıştım iyi sabrediyosunuz valla maaşallah

ha

yır tatlım yapmadım gecikmeden yapmamaya söz verdim kendime
ben de her ay söz veriyorum bi hafta kala dayanamayıp yapıyorum bu ay sırf yapmamak için eve test almadım .. baktım dayanamıycam öğle arasında işten çıkıp koşa koşa eczaneden alıp yaptım yine

adetime 2 gün var meme ağrılarım iyice azaldı. acaba olabilir mi? yoksa ümidimi öteki aya mı bırakmalıyım?
Al bendende okadar canım 3 günüm var ama benim kaşık agrim adet ağrısına döndü sanki napicami bilemedim yaa. Gidip kan tahlili yaptirayimda diyorum bide bekleyeyim diyorum çok zorrrrrr

Yaa çok utanarak bişey diycem bu saat oldu hala tuvalet ihtiyacım gelmedi hiçbişey içmeyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…