Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

günaydın,bugün test sonucumu alıcam çok heyecanlıyım.gece bel ağrısından Uyuyamazsam da çok mutluyum hamileyim gibi hissediyorum :) hayırlısı olur inşallah hepimiz için
İnşallah canım hamilesindir benim kendi adıma pek umıdum yok o kadar test yaptım negatif hem adet ağrılarım da başladı hepimiz için hayırlısı olsun

Üzülme tatlım zaten biliyordun yumurtlama gününü yakalayamamıştın ayrıca sen ay sonunda yumurtluyorsun eşinde o zaman izine çıkacakmış bu ay bebiş gelir inşallah..

Evet canım umutlu değildim zaten ama o lekelenme olunca içime kurt düşmüştü. Ama sanırım oda iş yerinde ağır kaldırdığım için belimi incittigim için falan oldu hayırlısı napalım. Sağlık olsun :)

Keşke acele etmeseydin be tatlım şimdi ikilemde kaldın olsun normaldir belki yeni kimyasal yaşadın değilsen bile bu ay kalırsın üzülme..

Belli olmaz ya daha adetin gelmemiş sonuçta :)

Kızlar bu aralar fazla yazamıyorum okuyamıyorum yazdıklarınızı da kusuruma bakmayın lütfen Hamile olan arkadaş varsa tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.. Adet olan arkadaşlar üzülmeyin hayırlısı diyelim.. Çalışmalara devam Şimdilik hepinizi öpüyorum

Fistiklar benim adetim daha hala pembe kahverengi ve hani adet olduğumuzda içinde minik minik parçalar olurya, onlardan yok . Zaten az geliyor. Demem o ki eğer olaki bir şey varsa dinlensem daha iyi değilmi. İşim çok ağır kızlar, 8 saat ayaktayim ve sürekli 25-30 kg lik paketler kadiriyorum. Yani varsa bile dayanmazki bu tempoda ... sizce napayım?

Canım kanama yerleşme kanamasıysa kanda çıkar hemen kan ver ve ona göre tedbirini al tabiki.. hamileysen 20-30 kg kaldırmamalısın.

Bence bat bekle derim hatta geçsin derim ama sen bilirsin :)

Yaptım bu sabah test cnm evde nova marka vardı çok güvenilir değil diolar yapaym ciksn aradn dedm negatif tabi sonucu.benm zaten kesin beklemem lazım bat n geçmesini hatta çünkü daha yumurtlama günümn üzerinden 12 gün geçti.hayirlsi bakalım

İnşallah canım hamilesindir benim kendi adıma pek umıdum yok o kadar test yaptım negatif hem adet ağrılarım da başladı hepimiz için hayırlısı olsun
Her an adet olacak gibi hissediyorum benim de ağrılarım var belli olmuyor o adet olmadan ümidini kaybetme :). Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…