İnşallah canım hamilesindir benim kendi adıma pek umıdum yok o kadar test yaptım negatif hem adet ağrılarım da başladı hepimiz için hayırlısı olsungünaydın,bugün test sonucumu alıcam çok heyecanlıyım.gece bel ağrısından Uyuyamazsam da çok mutluyum hamileyim gibi hissediyorum :) hayırlısı olur inşallah hepimiz için
Üzülme tatlım zaten biliyordun yumurtlama gününü yakalayamamıştın ayrıca sen ay sonunda yumurtluyorsun eşinde o zaman izine çıkacakmış bu ay bebiş gelir inşallah..
Keşke acele etmeseydin be tatlım şimdi ikilemde kaldın olsun normaldir belki yeni kimyasal yaşadın değilsen bile bu ay kalırsın üzülme..
Bilemedim ki ben ya dayanamadım işte ama ikilem yok sanırım bende olmadı diye düşünüyorum bi sonraki aya umutlar devroldu inşallahh olur biraz yıkıldım ama umut edip umutların gitmesi çok kötü allahım isteyen herkese bi an önce nasip etsin
Evet canım umutlu değildim zaten ama o lekelenme olunca içime kurt düşmüştü. Ama sanırım oda iş yerinde ağır kaldırdığım için belimi incittigim için falan oldu hayırlısı napalım. Sağlık olsun :)
Selam kızlar
Bu kimyasal ne illet biseymis
Adetimi olamadim devamli k.rengi geliyor niye boyle oldu ki
Adet oldum
Canım kanama yerleşme kanamasıysa kanda çıkar hemen kan ver ve ona göre tedbirini al tabiki.. hamileysen 20-30 kg kaldırmamalısın.Fistiklar benim adetim daha hala pembe kahverengi ve hani adet olduğumuzda içinde minik minik parçalar olurya, onlardan yok . Zaten az geliyor. Demem o ki eğer olaki bir şey varsa dinlensem daha iyi değilmi. İşim çok ağır kızlar, 8 saat ayaktayim ve sürekli 25-30 kg lik paketler kadiriyorum. Yani varsa bile dayanmazki bu tempoda ... sizce napayım?
Canım kanama yerleşme kanamasıysa kanda çıkar hemen kan ver ve ona göre tedbirini al tabiki.. hamileysen 20-30 kg kaldırmamalısın.
Bence bat bekle derim hatta geçsin derim ama sen bilirsin :)
Her an adet olacak gibi hissediyorum benim de ağrılarım var belli olmuyor o adet olmadan ümidini kaybetme :). Hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaİnşallah canım hamilesindir benim kendi adıma pek umıdum yok o kadar test yaptım negatif hem adet ağrılarım da başladı hepimiz için hayırlısı olsun
İşe değil de bi doktora git sen canım bence ısrar ediyorum test konusunda, Allah korusun bi terslik falan durumunda müdahale ederler diye diyorumYa bunun rengi nerdeyse siyaha yakın işe gitsemmi , gitmesemmi bilemedim
Kızlar adetim yarın ve dayanamayıp test yaptım sonuca bakarmisiniz ay elim ayağım titriyo resmenEki Görüntüle 1686493
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?