- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
Yap canim belki cikar. Ay inşallah hamilesindir canim ya çok heyecanlı
kızlar merhaba, adetim 1-2 gün geçti idrar testi yaptım 5-10 dakikada birşey çıkmadı sonra testi çöpe attım.okula gidip geldim dedim tekrar bakayım silik 2. çizgi çıkmışdaha önce başına bu durum gelen oldu mu? yarın kan vercem ama şimdi içim içimi yiyor
inşallah hayırlısı bakalım :) 6 aydır bekliyoruz artık olsunn..inşallah sen de hamilesindir canmMerhba cnm benimde ilk denemede öyle olmuştu.ikinci çizgi sonradan çıkıp hamile oldgnu ogrenenler var okumuştum.ben baştan çok heycanlanmdm çünkü test gecersizdi süreden dolayı ama ark.lrm sende olmasa o değerler ikinci çizgi çıkmazdı die gaza getirdilr ve kan testi yaptrdm sonuç negatif.ama ertesi ay yaptgmda ikinci çizgi günler sonra dahi çıkmadı.İnşallah sen hamilesndr ama cnn hayirlsi olan hakkında
Benimde bat a 4 gün kaldı heyecan yapmak istemiorm ama ister istemez oluo maalesef
inşallah hayırlısı bakalım :) 6 aydır bekliyoruz artık olsunn..inşallah sen de hamilesindir canm
Kızlar o lekelenme beyaz yoğun bir akıntı ile birlikte geldi. Çok tuhaf yani ilk defa başıma böyle bir şey geliyor
kızlar merhaba, adetim 1-2 gün geçti idrar testi yaptım 5-10 dakikada birşey çıkmadı sonra testi çöpe attım.okula gidip geldim dedim tekrar bakayım silik 2. çizgi çıkmışdaha önce başına bu durum gelen oldu mu? yarın kan vercem ama şimdi içim içimi yiyor
İnşallah cnm bekleyen herkes hepimiz hamileyzdr
Bizmde 3 ncu ayimz ama 6 yıllık evlyz ondan yaş kemale ermeye baslaynca insan hemen olsun istio
Allah kimseye aratmasn inşallah
Ben gunun sabaha kadar uyumadimGünaydın kızlar hamile olanlar olacak olanlareee ne var ne yok bakalım
Günaydin canlarrmutlu haberler vereceğimiz güzel bir gün olur inşallahh...
Ben gunun sabaha kadar uyumadimadet oldum olcam surekli tuvalete gitmekle gecirdim sacma sacma ruyalar gordum ama hala gelen giden yok test yapmamaya direniyorum
Kalp kalbe karsiymis canim bende tam sana cevap yazdimSen naptın kuzum yaptın mı test ?
Senin pazar günü değil miydi bat ?
Dundu canim ama gelen giden yok. Gecen ay 4 gun gecmisti sonra kirmizilar geldi bu ayda oyle olur diye beklemedeyim
Bekle canım madem inşallah hamilesindir.. Bir taşınırken hamile kalanlar kervanına senide ekleriz..
Insallah canimbugun evimdeki misafirler gitti sukur dinlenme firsatim olcak dinleneyim belki yarin yaparim test hakkimizda hayirlisi olsun insallah en kisa zamanda mutlu haberlerle bebislere kavusuruz
Amin canım inşallah bu ay inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?