- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Kesinlikle benimde ağrım var adet gibi hissediyorum ama adet ağrım bu kadar erken başlamazdı bilmiyorum hiç bişi artık hayırlısı
Nasıl tesadüf ama ikimizde hamile kalsak süper olurkız bizim herşeyimiz aynı. geri sayım tarihimiz, işimiz, yumurtlama dönemi :)))
Benimde öyle olurdu olacağım gün ya da bi önceki gü n ağrırdı en fazla bugünü saymazsak dört kaldıaynen cnm benimde bu kadar erken kasıklarım ağrımazdı. olacağım gün ağrıyı hissederdim. bakalım bekleyip göreceğiz
Nasıl tesadüf ama ikimizde hamile kalsak süper olur
selam kızlar yeni üyeyim bugün adet günüm Ama bir ik damladan başka gelen yok.Acaba ?
Amin canım insallah hepimize ..hoşgeldin canm . bu topik çoğu kişiye uğurlu geldi. hele bu ay teker teker hamiş haberleri almaya başladık. inşallahh bizde bu haberleri paylaşırız :)
Bata ne kadar var canim senin. Adet kanaman boyle başlamıyorsa normalde, yerleşme kanamasi olabilir. Yumurtlama hangi gündü. Yumurta dollendikten 7-10 gun icinde rahme yerleşiyorKızlar size bir sorum olucak biraz önce tuvalete gittiğimde pedimde pembemsi, kahverengi gibi bir leke gelmiş. Sonra peçeteyle sildim tertemiz hiç bir şey yok. Bu ne olabilir sizce , Yerleşme kanaması böyle bir şeymi
O zaman tam yerleşme kanamasi vakti ve bu durumda ilk ise ümitlendirmek istemem ama hamile olma olasiligin var canimCanım yumurtlama 30-31 inde oldu. Birde benim adetim hiç böyle başlamaz belkide bu ilk olur bilemem :) bakalım devamı gelicekmi. Ayy heycan yaptım
Buarada başka belirtin var mi canımCanım yumurtlama 30-31 inde oldu. Birde benim adetim hiç böyle başlamaz belkide bu ilk olur bilemem :) bakalım devamı gelicekmi. Ayy heycan yaptım
İnşallah adet olmazsin canım ama olursan bile üzme kendini.Beni çok hararet basıyor, birde bu gün sol kasığıma yolda yürürken kramp girdi . Digerleride adet belirtilerinin aynısı. ben hala adet gelecek diyorum ama çok tuhaf bir şeydi
Kızlar size bir sorum olucak biraz önce tuvalete gittiğimde pedimde pembemsi, kahverengi gibi bir leke gelmiş. Sonra peçeteyle sildim tertemiz hiç bir şey yok. Bu ne olabilir sizce , Yerleşme kanaması böyle bir şeymi
Hadi inşallah hamilesindir canımBeni çok hararet basıyor, birde bu gün sol kasığıma yolda yürürken kramp girdi . Digerleride adet belirtilerinin aynısı. ben hala adet gelecek diyorum ama çok tuhaf bir şeydi
Hadi inşallah hamilesindir canım
Yap canim belki cikar. Ay inşallah hamilesindir canim ya çok heyecanlıAy inşallah canimmmm. Valla yok yok diye diye son ana kadar geldim şimdi bu çıktı iyimi :) neyse sonuç iyi olsunda :)))))))) birde yarın sabah test yapsam cikarmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?