Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar size bir sorum olucak biraz önce tuvalete gittiğimde pedimde pembemsi, kahverengi gibi bir leke gelmiş. Sonra peçeteyle sildim tertemiz hiç bir şey yok. Bu ne olabilir sizce , Yerleşme kanaması böyle bir şeymi

Kızlar size bir sorum olucak biraz önce tuvalete gittiğimde pedimde pembemsi, kahverengi gibi bir leke gelmiş. Sonra peçeteyle sildim tertemiz hiç bir şey yok. Bu ne olabilir sizce , Yerleşme kanaması böyle bir şeymi

Bata ne kadar var canim senin. Adet kanaman boyle başlamıyorsa normalde, yerleşme kanamasi olabilir. Yumurtlama hangi gündü. Yumurta dollendikten 7-10 gun icinde rahme yerleşiyor

Canım yumurtlama 30-31 inde oldu. Birde benim adetim hiç böyle başlamaz belkide bu ilk olur bilemem :) bakalım devamı gelicekmi. Ayy heycan yaptım

Beni çok hararet basıyor, birde bu gün sol kasığıma yolda yürürken kramp girdi . Digerleride adet belirtilerinin aynısı. ben hala adet gelecek diyorum ama çok tuhaf bir şeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…