Kontrol çizgisi dediğiniz yer o kırmızı olanlar değil mi?testin kontrol çizgisi bence o dikkatli bakmakta yarar var
her iki taraftada kontrol çizgisi var . biri normal kırmızı olan diğeri hsg nin olan. eğer pembe renki değilse hsg deki bazen böyle çıkabiliyor nadiren benim birkaç defa çıkmışlığı var mesela.Kontrol çizgisi dediğiniz yer o kırmızı olanlar değil mi?
ayy ne güzel valla kıskandım bende şubat ın ilk haftası yıllık izin aldım kız kardeşim konya da annem le birlikte gideceğiz.İyi olmuş sevindim yaa.
Benimki boyle çıktığında da bozuk sanmistim ama hamileydim :) bence var biseyler hayirli olsunBir bakar mısınız?
Test yaptm iki cizgie silik ama cizgiler belli bu ne demk
Ama silikti kirmizi degldi renkelri ynede oyle mi bgn kan testi yaptrymmi snceIki çizgi de ciktiysa hamilesin demek :))
Ama silikti kirmizi degldi renkelri ynede oyle mi bgn kan testi yaptrymmi snce
BAT yarın. Heyecandan stresten gecikecek diye korkuyorum artık. Ocak ayı ve 2016 uğurlu gelsin lütfen
Kontrol çizgisi dediğiniz yer o kırmızı olanlar değil mi?
tuvalete gitmeye korkuyorumGeldi mi kirmizilar
Kiz birncide silik ondan dedm :) bozk mudurdye sordm brnci koyu olmuyo mu Allahm bilmiyormda bisey:)Paylasana bi resmi burdan. Kizim ben gölgeli 2.cizgiye bile raziyim hamileyim demek icin hehhehe. 2.cizgi silikte olsa ciktiysa gebelik oluyor genelde test bozuk degilse
Ama silikti kirmizi degldi renkelri ynede oyle mi bgn kan testi yaptrymmi snce
Kiz birncide silik ondan dedm :) bozk mudurdye sordm brnci koyu olmuyo mu Allahm bilmiyormda bisey:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?